Survivor 2019 Türkiye şampiyonu belli oldu

Survivor 2019 Türkiye şampiyonu belli oldu
Tüm zamanların en heyecanlı yarışmasında beklenen zaman geldi ve Survivor 2019 Türkiye şampiyonu belli oldu. Yusuf mu Seda mı derken şampiyon Yusuf oldu.

Tüm zamanların en heyecanlı yarışmasında beklenen zaman geldi ve Survivor 2019 Türkiye şampiyonu açıklandı. Yusuf mu Seda mı derken tüm Türkiye nefesleri tuttu. Survivor 2019 Türkiye şampiyonu sms oylarıyla belli oldu. Survivor finaline kalan isimlerden Yusuf mu Seda mı şampiyon olacak derken sonuçlar açıklandı ve şampiyonluk sahibini buldu. Şampiyona ve öyküsüne kısaca bir göz atıyoruz.

Survivor 2019 Türkiye şampiyonu belli oldu

Aylardır süren mücadele ve günlerdir tırmanan heyecanlı bekleyiş bu gece noktalandı ve Bodrum’dan canlı yayınlanan programla Survivor 2019 Türkiye şampiyonu ilan edildi. Bildiğiniz gibi iki gün önce Türkiye'den 2 isim yani Seda ve Yusuf, finale isimlerini yazdırmış ve beklemeye başlamıştı.

Bu sene formatta bir değişikliğe gidilmiş ve ikili ülke takım mücadelesine dönüştürülmüştü. Bu takımlar ünlü ve gönüllüler değil Türkiye ve Yunanistan takımları idi. Final kısmında ise Türkiye şampiyonu olan ismi Acun Ilıcalı, Bodrum’dan yapılan canlı yayında duyurdu. Sms oyları sonucu Yunanistan takımında Katerina Dalaka şampiyonluğa ulaşırken ülkemizde ise Yusuf Karakaya ipi göğüsledi.

 Şampiyon Yusuf Karakaya Kimdir?

Takvimler 1994 yılını gösterirken Elazığ’da dünyaya gelen Yusuf, ortaokulda 14 yaşında Kick Boks ile tanıştı. Ailesinin karşı çıkmasına aldırmayan Yusuf hayallerinden hiç vazgeçmedi. Hatta ailesinin haberi olmadan başvurduğu Kick Boks kulübünden onay aldı ve hemen idmanlara başladı. Kulüpteki hocası ona güveniyordu. Yusuf da kendisine güvenen hocasını haklı çıkardı. Katıldığı ilk Türkiye Şampiyonası’ndan madalyayla döndü ve hız kesmeden idmanlara devam etti. Amatörde Türkiye geneli ve uluslararası şampiyonalarda birçok başarı yakaladı.

18 yaşına gelince Kick Bock sporunun anavatanı Tayland’a gitti. Hayallerini Dünya şampiyonluğu süslüyordu. Daha ilk maçında rakibini nakavtla yenmesi ona Tayland’ın en büyük dövüş kulübünün kapılarını açtı. Kulüp kendisine sponsor oldu. Birbiri sıra katıldığı 3 büyük organizasyonu da boş geçmedi ve nakavtla şampiyon oldu. Yusuf Karakaya artık Tayland kral ve kraliçe kupaları şampiyonuydu. Zamanın en büyük dövüşçüsü Nieky Holzken ile dövüşmek için çıktığı maçta talihsiz bir kaza sonucu sakatlandı. 18 ay kaldığı hastanede tam 6 ameliyat geçirdi. Ancak Yusuf’un kitabında pes etmek yoktu. Hastaneden taburcu olunca idmanlara başladı. Büyük gün geldi ve Yusuf, Slovak rakibine ringi dar etti. En büyük hedefi bir gün UFC’de Türk bayrağını dalgalandırmak olan Yusuf Karakaya’nın bu gurur tablosunu yaşatacağına inanıyoruz. canlitv olarak Yusuf Karakaya’nın Survivor şampiyonluğunu kutluyor, başarılar diliyoruz.

02-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar