Payitaht Abdülhamid 101. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 101. Bölüm izle!
. TRT1’in Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Payitaht Abdülhamit 101. bölümünde ihtiraslar, planlar ve kaos eksik olmuyor. Abdülhamid, Karaso’dan düşmanını öğrenebilecek mi?

Ekranların sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 101. Bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. 101. yeni bölümde de heyecan ve dram, tarih ve macera sevenleri bekliyor. TRT1’in Cuma akşamlarına damga vuran iddialı dizisi Payitaht Abdülhamit 101. Son bölümünde de ihtiraslar, planlar ve kaos eksik olmuyor. Abdülhamid, tutuklattığı Karaso’dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmeye çalışıyor. Zalman’ın Karaso’nun ağzını kapatmak için bulduğu çözüm ne? Namlunun ucundaki Halil Halid yaşayacak mı, ölecek mi? Tüm bu soruların cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid 101. Bölüm izle!

Dile kolay tam 100 bölüm geride kaldı. Dizi sektöründe dalya diyen Payitaht Abdülhamid 101. Yeni bölümünde anlatılanlar, yüz yıl önceki tarihimize ışık tutuyor. Ulu Hakan 2.Abdülhamid, tutuklattığı Karaso'dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmek için yardım istiyor. Telaşlanan Zalman ise sorgudaki Karaso'nun ağzını kapatmanın yollarını aramaktadır. Zor durumda kalan Karaso, Abdülhamid'e Bulgar Prensini hedef gösterip davet etmesini salık veriyor. Abdülhamid hiç vakit kaybetmeden Prensi Payitaht'a davet eder. Bunu öğrenen Zalman haince bir plan yaparak Prens'in suikasta kurban gitmesini sağlamaya çalışır. Maksadı hem prensten kurtulmak hem de suikastı Abdülhamid’e yıkarak bir taşla iki kuş vurmaktır. Zalman hedefine ulaşacak mı, namlunun ucundaki Halil Halid’in son durumu nedir, Zalman'ın suikast planına dahil ettiği Halil Halid'in ekibini nasıl bir tertip bekliyor. Bu soruların ve ötesinin cevaplarını 20 Aralık 2019 Cuma akşamı saat 20:00’de TRT1 ekranlarından izleyip öğreneceğiz.

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler olmuştu?

Bidar'ın mektuplarını okuduğunu öğrenen Cemile deliye dönmüştü. Bidar ise kararını verir. Abdülhamid'e her şeyi anlatacaktır. Bu arada Blavatsky Ezoterik örgüt başlarını İstanbul'a davet ederek büyük bir çıkış yapmayı kararlaştırır. Maksadı Ezoterik örgüt başlarına kutsal emanetlere sahip olarak Dünyayı birlikte yönetmeyi teklif etmektir. İlerleyen süreçte bu örgütlerden de kurtulacaktır. Mehmet'le Paris'e gitmeye niyetlenen Gülcemal, Blavatsky’i fena halde öfkelendirir ve Gülcemal, ağır bir şekilde cezalandırılır. Kocasıyla buluşmaya giden Cemile Sultan kötü bir sürprizle karşılacağından habersizdir. Çete lideri olarak Abdülhamid'in karşısına çıka çıka Mahmut Paşa çıkar.

Neye uğradığını şaşıran Abdülhamid, yine de tedbiri elden bırakmaz ve temkinli davranır. Zalman, boşluğundan yararlanıp kafasına göre hareket eden Sabahattin'le hesaplaşmaya gider. Zülüflü hakkında anlattıklarını duyunca fikrini değiştirerek Sabahattin'le işbirliği yapmaya karar verir. Bu sırada konakta kazıya başlayan Blavatsky de hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.

20-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar