Payitaht Abdülhamid 103. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 103. Bölüm izle!
Payitaht Abdülhamid 103. Bölüm İzle! TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'te bu hafta Bidar ölümle burun buruna geldiğinde kurtulmayı başarabilecek midir?

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav, Can Sipahi ve Selen Öztürk'ün paylaştığı Payitaht Abdülhamit dizisinin 10 Aralık 2020 Cuma günü 103. bölümü ile seyirci ile buluşacak. TRT1'in merakla beklenen dizisi olan Payitaht Abdülhamit'te Osmanlı'nın silah, taht ve ikditar kavgalarının geçmişte nasıl yaşandığını ve tarihi kalem kalem anlattığını izleyecek ve tarihe bir kez daha tanık olacaksınız. Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid'in son bölümünü tek parça izlemek için detaylar habeimizde!

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

Geçtiğimiz bölümde Zalman elinden gelen bütün gücü kullanarak Osmanlı'nın silah almasını da engellemeye, bu silahları Ferdinand'ın almasını sağlamaya çalışır. Amacı Abdülhamid ve Osmanlı'nın itibarını sarsmaktır. Dizinin son bölümünde ise Abdülhamit'in ticaret yolunu değiştireceğini öğrenen devletler bir araya gelerek Suikast düzenlemek isterler. 

Payitaht Abdülhamid 103. Bölüm Özeti!

 Abdülhamit'in ticaret yolunu değiştireceğini öğrenen devletler, Zalman Ferdinan'ı çıkış kapısı olarak görür. Ondan Abdülhamid'i yakmasını isterler. Abdülhamid'in bu suikaste kurban gitmeini istemeyen Halil Halid engel olmaya çalışır.  Halil Halid engel olma çabalarında iken Zalman ve Vladimir'in panzerihi bulunmayan zehir vücutlarını ele geçirmeye başlamıştır. Panzsehir bir kişide vardır Oda Frida'dır. Frida panzehiri vermek istemez çünkü onunda panzehir karşısında şartları vardır. Babasının kurtarılması.

Olaylar devam ederken Bidar'a da tuzaklar hazırlanır. Çünkü Bidar Yonca Haç Cemiyeti Ahit sandığına ulaşılmasına engel olmuştur. Halil Halid Abdulhamidi kurtarmaya çalışırken Ziya Sami'de bir plan hazırlamıştır. Fakat Ahmet paşa düşman'ın kim olduğunu çoktan çözmüştür. 

Payitaht Abdülhamid 103. bölümde Ahmet Paşa Abdülhamid'in önüne hangi hayini getirecek ve kellesini ona bahşedecektir? 

 

10-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar