Payitaht Abdülhamid 104. Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamid 104. Bölüm İzle!
Payitaht Abdülhamid 104. Bölüm İzle; 17 Ocak Cuma akşamı 104. Bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamid Dizisi’nin 104. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

TRT 1 ekranlarında dördüncü sezonunu yaşayan ve başladığı günden itibaren çok özel bir seyirci grubu edinmeyi başaran Payitaht Abdülhamid Dizisi 17 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekrana geliyor. Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Devrim Yakut ve Cem Uçan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Es Yapım tarafından hazırlanıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun bir dönemini anlatan dizide 2. Abdülhamit karakteriyle karşımıza çıkan Bülent İnal başarılı bir performans göstererek seyirciyi diziye bağlamayı başarıyor. Casusluk, siyaset, entrika, vatan hainliği gibi kavramların sıklıkla kendine yer bulduğu dizi TRT 1’in uzun süren yapımları arasına girmiş durumda. Her bölüm heyecan ve gerilimin eksik olmadığı dizi zaman zaman günümüze dair olaylara da atıfta bulunuyor.

Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça İzle!

TRT 1’in tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid sevenleri bu akşam yine heyecana ve gerilime doyacak gibi görünüyor. Bu sezon özelikle ikinci Abdülhamid’in etrafındaki çemberin iyice daralmaya başladığı ve padişahın bu kendini ve ülkesini korumak için canla başla mücadele ettiği dizide özellikle son bölümlere Zalman damgasını vurmuş durumda. Zalman’ın planlarına karşı Padişah Abdülhamid ise Zalman’ın hainliğini ispatlamak için yaptığı çalışmalara sona yaklaşmış durumdadır. Zalman için sonun başlangıcı gelmiştir.

Payitaht Abdülhamid 104. Bölüm Özeti!

Son bölümlerde iyice zor durumda kalan Abdülhamid sonunda harekete geçmeye karar vermiş ve bir plan yapmıştır. Yaptığı planın işlemesi üzerine Vladimir yakalanmış ve Zalman iyice köşeye sıkışmıştır. Zalman yaptıklarının ortaya çıkmaması için canı pahasına hastalığını inkar eder. Bunun üzerine kanının tetkik edilmesine karar verilir. Zalman’ın hastalığı açığa çıkınca hainliği de ortaya çıkacaktır. Ancak Zalman’ın işbirlikçileri Sabahattin ve Zülüflü Zalman’ın bu zor durumdan kurtarmak için harekete geçerler. Öte yandan Zalman’ın müptelalığından kurtulan Selim Paşa kendine gelmiştir. Yaşadıklarını ve gerçeği anlatmak için Abdülhamid’in huzuruna çıkmaya karar verir.

Öbür tarafta ise Blavatsky Bidar için hazırladığı tuzaktan eli boş döner. Bidar tuzaktan kurtulmuştur. Blavatsky’nin Bidar için hazırladığı ölümden daha beter tuzak ise işlemeye başlar. Payitaht Abdülhamid 104. Bölüm seyirciyi ekrana kilitleyecek konularla bu akşam 20.00’da ekrana geliyor.

Payitaht Abdülhamid’in 104. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

17-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar