Payitaht Abdülhamid 120. Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamid 120. Bölüm İzle!
Ekrana getirdiği birbirinden özgün ve tarihi dizileriyle başarıdan başarıya koşan TRT 1'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 120. yeni bölümünde Payitaht, en büyük savaşını veriyor.

Diriliş, Uyanış gibi tarihi dönem dizileriyle hatırı sayılır izleyici kitlesine ulaşan TRT 1'in Osmanlı’nın son yıllarına tanıklık eden dizisi Payitaht Abdülhamid 120. Bölümüyle yeni sezona merhaba diyor. 34. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid'in saltanatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid 5. Sezonunda yine fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. 9 Ekim Cuma akşamı başlayacak yeni sezonun ilk gelişmeleri Payitaht Abdülhamid 120. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid 120. Bölüm İzle!

Ekrana getirdiği birbirinden özgün ve tarihi dizileriyle başarıdan başarıya koşan TRT 1'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 120. yeni bölümünde Payitaht, en büyük savaşını veriyor. Yunan Harbini kazanan Sultan Abdülhamid, zafere susamış Osmanlı'nın talihini değiştirmeye devam etmektedir. Ancak cephede biten harp asıl olarak kurtlar sofrasında yani masada devam etmekte ve Global Monarşi'nin veziri Parvus, Abdülhamid'e karşı savaş başlatmıştır. Abdülhamid’in devlet çatısını yıkmak isteyenlerin önündeki tek engel olduğunu iyi bilen Parvus’un Osmanlı düşmanlarını tek cephede birleştirerek devletin yıkılışı için başlattığı planı öğrenmek için 9 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak Payitaht Abdülhamit 120. Son bölümde. Keyifli seyirler.

Kalkınma hamleleri başlıyor!

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürkve Cem Özer’in başrollerini paylaştığı Payitaht Abdülhamit dizisinde ayrıca Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan gibi isimler de rol alıyor. Kalkınma hamleleri başlatan Abdülhamit, devleti yakında çıkacak büyük savaşa hazırlamaktadır. Osmanlı Devletinin düşmanlarının hamlelerini Demir yolu projesiyle bozan Sultan, yüzyıla damga vuracak neft (petrol) hamlesini başlatır. Osmanlı topraklarındaki petrol arazilerinin haritalarını çıkaran Abdülhamid, en güvendiği adamlarına bu haritayı koruma görevi verir.

Parvus iş başında!

Sağ kolu Marco’nun önderliğinde İstanbul’un her tarafına yayılmış ajanlarını toplayan Parvus, Osmanlı’ya ölümcül darbeyi vurmak için hazırlanır. Abdülhamid’in en güvendiği hafiyesi Murad, ekibiyle beraber onlara geçit vermemek için yeni bir görev alır. Geçmişteki yaşadıkları acıların intikamını almak için giren Firuze, Bidar ve Seniha Sultan arasında bütün dengelerin yeniden alt üst olması için yeni bir plan yapar. Yeni yüzyıla hakim olmak için savaşanlar ile mahkum olmamak için direnenler arasında çıkması beklenen büyük bir savaş yaklaşmaktadır. Payitaht için, Payitaht'ın kalbinde yaşanacak bu savaşın fitili tutuşturulmuşken Abdülhamit ve hafiyeleri bu kirli planı bozabilecek mi?

09-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar