Payitaht Abdülhamid 126. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 126. Bölüm izle!
Abdülhamid, suikasttan kurtulabilecek mi? İhanet ve aksiyonun hız kesmediği Payitaht Abdülhamid 126. bölümüne tek parça, HD ve full izle seçenekleriyle buradan ulaşabilirsiniz

Tarihi dizileriyle reytinglere damga vuran TRT1’in Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid 126. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Osmanlı’nın son dönemine ışık tutan dizinin senaryosu, sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla tartışmasız günün en çok izlenen programı. Zehirli iğne yapılmak üzere olan Abdülhamid, suikasttan kurtulabilecek mi? Ahmed Paşa, kaybettiği güveni yeniden kazanmak için ne yapacak? İhanet ve aksiyonun hız kesmediği Payitaht Abdülhamid 126. bölümüne tek parça, HD ve full izle seçenekleriyle buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar.

Payitaht Abdülhamid 126. Bölüm izle!

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu ve İsmail Hakkı’nın başrolleri paylaştığı TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit 126. Yeni bölümünde izine rastlanılmayan Mason Paşa’nın oyunu saraya kadar ulaşmıştır. Hasta yatağındaki padişaha doktor aracılığıyla zehirli iğne yapılmak üzeredir. Kendisinden şüphelenilmesi üzerine kaçan Ahmet Paşa yeninden güven kazanmak için bu olayı fırsat olarak görür. Saraya haber göndererek zehirlenme olayını haber verir. İğnedeki ilaca güvenmeyen saray yetkililerden biri Abdülhamit için kendini feda eder. İğnenin kendine vurulmasını sağlayan adam yavaş yavaş ölüme giderken Abdülhamid kendine gelir. Gönderdiği haberle Abdülhamid’in güvenini yeniden kazanan Ahmet Paşa saraya gelirken şüpheler başkasına çevrilir.

Eşref Aziz, oyunu bozuyor!

Hayatı pahasına girdiği ring mücadelesini kazanan Eşref Aziz, amele cemiyeti üzerinden oynanan oyunu bozmuştur. İşçilerin borçlanmalarını engellenince öfkelenen Hechler, Mika, Tatavlalı ve Zakaryan’dan hesap sorar. Mika yeni bir plan sayesinde Hechler’in öfkesinden paçayı sıyırırken hazırladığı yeni plan işe yarayacak mı? Gayrinizami harpçi Eşref Aziz’in üstlendiği yeni vazife kimleri rahatsız ediyor?

Meziyet pişman oluyor!

Bir yandan ölümün diğer yandan ihanetin kol gezdiği saraya gelen Meziyet’in tek amacı Abdülkadir’in bu zor zamanında yanında olabilmektir. Lakin geldiğine geleceğine pişman olur. Meziyet’in gelmesiyle zor durumda kalan Abdülkadir aşkı ve ailesi arasında bir tercih yapmak zorundadır. Diğer yandan kendisine her zaman şüpheyle yaklaşan Fatma’yı ikna etmek için Aliye yeni bir plan yapar. Stefeno’yla görüşmelerine kılıf bulmak için yaptığı sinsi plan işe yarayacak mı yoksa onu ele mi verecek? 5 sezondur reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Payitaht Abdülhamid 126. Son bölümü 20 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

20-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar