Payitaht Abdülhamid 154. bölüm izle (final)

Payitaht Abdülhamid 154. bölüm izle (final)
Payitaht Abdülhamid 154. bölüm izle (final): Payitaht Abdülhamid dizisinin final bölümü olan yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyin.

Payitaht Abdülhamid 154. bölüm izle (final): 5 sezonuyla TRT 1'de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda ediyor. 2017 yılında ekrana geldiği ilk bölümden bu yana büyük bir kalabalık tarafından izlenen Payitaht Abdülhamid dizisinin ekranlara vedasının nasıl olacağını merak eden izleyiciler son kez ekran başındaki yerlerini alacaklar. Payitaht Abdülhamid dizisini televizyon yerine diğer cihazlardan izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten en kaliteli şekilde final bölümünü izleyebileceklerini araştırıyorlar. Payitaht Abdülhamid dizisinin 4 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek 154. ve final bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Dizinin final bölümüyle ilgili diğer detaylara da sayfanın devamından ulaşabilmeniz mümkün. 

Payitaht Abdülhamid 154. bölüm izle (final)

Payitaht Abdülhamit dizisinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Hasan Boyav, Can Sipahi, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Duygu Gürcan, Taner Ertürk, Nik Xhelilaj, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Güzide Arslan ve Yusuf Aytekin gibi isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosu son kez Payitaht Abdülhamid dizisi için ekranlarda olacaklar. Peki Payitaht Abdülhamid dizisini tek parça ve full HD olarak izlemek için ne yapmak gerekir? Sevilen dizinin final bölümüne bu sayfa üzerinden doğrudan ulaşabilirsiniz. Payitaht Abdülhamid dizisinin final bölümünü trtizle.com adresi üzerinden bilgisayarınızda izleyebilirsiniz. Final bölümünü telefon, tablet ya da televizyonunuzdan online olarak TRT İzle uygulamasında tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 154. bölüm özeti (final)

Abdülhamid, ömrünün son anlarını Beylerbeyi Sarayı'nda geçirmektedir. Herkes oldukça endişeli bir şekilde padişahın ölümünü beklemektedir. Padişahın yanında bulunan tek kişi ise Saliha Hatun'dan başkası değildir. Abdülhamid, paşalıktan azlettiği Tahsin Paşa'yı kişisel bir durum için görevlendirir. Paris'te bulunan Mahmut Paşa ise otel odasında hayatını kaybeder. Payitaht Abdülhamid dizisinin bu akşam ekrana gelecek 154. ve final bölümünü tek parça ve full HD gibi özel seçenekler ile izlemek istiyorsanız sayfanın hemen yukarısında yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar