Payitaht Abdülhamid 132. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid 132. Bölüm İzle
Saliha’nın hastalanması Aliye ve Naime’nin bütün planını bozuyor. Toplantı yapan masonlara Karaso’nun büyük sürprizi ne? Abdülhamid, düzenlenen suikasttan kurtulabilecek mi?

Diriliş, Kutül Emare, Uyanış gibi tarihi dizileriyle ön plana çıkan TRT1’in Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid 132. Bölümünde yine bol aksiyon ve dram, izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Osmanlı Devleti’nin son yıllarını çarpıcı şekilde dile getiren Payitaht Abdülhamit 132. yeni bölümünde Saliha’nın hastalanması Aliye ve Naime’nin bütün planını bozuyor. Bir tertipten şüphelenen Emsal, Saliha’yı uyarıyor. Toplantı yapan masonlara Karaso’nun büyük sürprizi ne? Abdülhamid, kendisine düzenlenen yeni bir suikasttan kurtulabilecek mi? Tatavlalı Mika’dan, Eşref’in oğlu Ali Osman’a dair gelen yeni emrin yer aldığı Payitaht Abdülhamid 132. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid 132. Bölüm İzle

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit dizisinde Bülent İnal, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Vildan Atasever ve İsmail Hakkı başrolleri paylaşıyor. Osmanlı’nın ve son padişahlardan 2. Abdülhamid’in zor yıllarını anlatan Payitaht Abdülhamit 132. yeni bölümünde Saliha bu sefer gerçekten rahatsızlanıp yatağa düşüyor. Bu hastalık Naime ve Aliye ikilisinin tüm planlarını bozarken Saliha onları takip ettiriyor. Stefano ile görüşen Naime’nin gerçek yüzünü öğrenen Saliha hemen harekete geçiyor. Fatma ise Stefano’nun karşısına dikilerek onu uyarırken bu tartışmaya müdahil olan gizemli kişi kim?

Karaso’nun büyük sürprizi

Büyük Mason Locası unvanı ile toplanan masonların planını öğrenen Emenuel Karaso, topluluğu karşı büyük sürpriz hazırlar. Bu arada Abdülhamid yeni bir suikast ile karşı karşıya gelirken Karaso, aynı zamanda mason kardeşlerine bir mesaj vermeyi amaçlar. Bu arada Karekin’in tren meselesinde Eşref’e karşı hazırlıklı gelen Tatavlalı, bütün şüpheleri üzerine çeker. Mika’dan Eşref’in oğlu Ali Osman’a dair yeni bir emir alan Tatavlalı başarılı olabilecek mi? Saliha’nın planları Naime’nin deşifre olmasına yetebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 1 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak Payitaht Abdülhamid 132. Son bölümde. Keyifli seyirler.

Payitaht "Abdülhamid" son bölümde neler yaşandı?

Tüm Paşalar, hep birlikte postaneye gelince curcuna çıkar. Mason Paşa’nın kimliğini deşifre etmek için Manyas’a oyun oynayan Abdülhamit, Selanik’e Mason toplantısına Mason Paşayı ulaştırma çabasında olan Manyas’a bir oyun daha kurar. Hafiyelikte meşhur olan Şehzade Ahmet Nuri Efendi devreye girer. Büyük loca olarak ilk toplantılarını gerçekleştirmek için harekete geçen Masonlar bu toplantıda kimliklerini ifşa etmeye karar verirler. Karekin kardeşi Armen’in ölümünden sorumlu tuttuğu Eşref’ten intikam almak için peşine düşerken Söğütlü ve Nadir Efendi ile karşı plan yapan Eşref Aziz’i Karekin’le hesaplaşacaktır.

01-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar