Star TV’nin Yeni Dizisi Yakında Ekranlarda

Star TV’nin Yeni Dizisi Yakında Ekranlarda
Star Tv'nin yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim' dizisinin çekimleri bitti ve izleyicisine kavuşmak için gün sayıyor. Dizinin konusu ve dizideki karakterlere yazımızda yer verdik.

 

         Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaşacağı, Star Tv’nin yeni dizisi ‘Seni Çok Bekledim’ yeni fragmanı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Dizi daha çıkmadan insanların dikkatini çekebilmesi gerçekten güzel, ancak buna asıl sebep olanlar aslında kadrodaki oyunculardan kaynaklanıyor diyebiliriz. Aşk dizilerinin ve filmlerinin vazgeçilmezi olan Özcan Deniz ve Sen Anlat Karadeniz dizisinde ki üstün oyunculuk performansı ile akıllara kazınan İrem Helvacıoğlu’nun, dizinin daha çıkmadan bu kadar popüler olmasında büyük etkileri var.

Dizideki Ana Karakterler

Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz (İrem Helvacıoğlu) karakterlerinin arasında ki güçlü ve tutkulu aşkı bizlere anlatacak olan dizinin karakterleri ise şu şekilde.

Kadir karakteri; hırslı, işkolik ve kararlı bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Dedesinden kalan şirketi iyi yerlere getiren Kadir için tesadüf diye bir şey yoktur. Ayliz karakteri ise; babasız büyümüş ve bu sayede kendi ayaklarının üstünde durmayı başarabilen bir fotoğrafçı olarak karşımıza çıkacak. Bunların yanı sıra dizinin konusunun, gerçek bir hikâyeye dayandığını söyleyen kaynaklarda var.

 

Ne Zaman Yayınlanacak?

İki kişinin birbirine karşı hissettiği derin duyguları, güçlü ve tutkulu aşklarını konu alacak olan dizinin çekimleri 18 Aralık itibari ile bitti.  Tam tarih verilmese de, Ocak ayının ilerleyen haftalarında çıkacağı düşünülüyor. Böyle düşünülmesinin nedeni ise 31 Aralık günü dizinin 2. Tanıtımının yayınlanmasından kaynaklanıyor. Bunların yanı sıra dizi; İstanbul, Erzincan ve son olarak Katar’ın başkenti olan Doha’da çekildi. Son çekimler ise 18 Aralık Doha’da gerçekleşti ve dizinin dün yayınlanan tanıtım filminde Doha’da çekilen sahnelere şahit olduk.

Dizide Kimler Var?

Her dizinin ana karakterleri olduğu gibi, aynı zaman da yan karakterleri de mevcut. Seni Çok Bekledim dizinin yan karakterleri ise bir hayli fazla ve tanıdık isimlerle dolu. O isimlerden bazıları işe şunlar; İlhan Şen, Caner Şahin, Türkü Turan, Mehmet Ulay ve Hakan Ummak bu isimlerden sadece bazıları. Seni Çok Bekledim dizisi çok yakında Star Tv’de izleyicisi ile buluşacak.

01-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler