Payitaht Abdülhamit 133. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamit 133. Bölüm izle
Ahmet Nuri, masonları deşifre edecek evrakı bulabilecek mi? Saliha’yı saraydan göndermek isteyen Naime, mektup planında başarılı olabilecek mi? Gizli defter Eşref Aziz'e geçiyor.

TRT1’in Cuma akşamları yayınlanan tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 133. bölümünde aksiyon, gerilim ve dram, diziseverleri ekran başına kilitliyor. Şanlı Osmanlı Devleti’nin dağılmadan önceki son yıllarını anlatan Payitaht Abdülhamit 133. yeni bölümünde Abdülhamit Ahmet Nuri aracılığıyla mason paşaların peşine düşer. Ahmet Nuri, masonları deşifre edecek evrakı bulabilecek mi? Saliha Sultan’ı saraydan göndermek için didinen Naime, mektup planında başarılı olabilecek mi? Hükümdara Bidar Sultan’dan gelen mektubun yer aldığı Payitaht Abdülhamid 133. son bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Payitaht "Abdülhamid" 133.Bölüm İzle!

Es Film’in yapımcılığını üstlendiği, Emre Konuk ve Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu  Payitaht Abdülhamit 133. Bölümüyle ekrana geliyor. Bülent İnal, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Vildan Atasever ve İsmail Hakkı’nın başrolleri paylaştığı TRT1 dizisi, 6 asırlık şanlı Osmanlı’nın ve 2. Abdülhamid’in zor yıllarını dile getiriyor.

Gizli defterde ne yazıyor?

Masonların izini süren Sultan Abdülhamid, Ahmet Nuri aracılığıyla başka ihanet eden paşa var mı, bunu tespit etmeye çalışmaktadır. Padişahtan talimat alan Ahmet Nuri Hechler’de gizli olan ve masonlara büyük darbe vuracak evrakı bulabilecek mi? Evrakın peşine düşüldüğünü fark eden Hechler nasıl bir oyun kuracak? Bu arada Gizli deftere ulaşan Eşref Aziz umutlanır. Hem geçmişe dair hesaplaşmasını bitirmek hem de oğlu Ali Osman’ı kurtarmak için Tatavlalı’nın peşine takılır.

Naime yine plan peşinde

Bu arada Saliha Sultan’ın saraya iyice yerleştiğini gören Naime, yeni bir plan yapar. Annesinin ağzından babasına mektup yazarak af diler. Plana göre mektubu okuyan Sultan Abdülhamid, Bidar Sultan’ı affedecek ve saraya davet edecek. Bidar Sultan gelince de ilk iş Saliha Sultan saraydan gönderilecek. Kardeşi Aliye’nin gizli işler çevirdiğinden kuşkulanan Fatma, onu takip ederken Saliha Sultan, Emsal’in verdiği yeni taktiklerle hünkarın gönlüne girmeyi başarır. Bidar Sultan’ın ağzından yazılmış af mektubunu gören Abdülhamid, eşini bağışlayıp saraya davet edecek mi? Naime bu kez amacına ulaşacak mı? Tatavlı’nın izini süren Eşref Aziz, oğluna kavuşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 8 Ocak Cuma akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanacak Payitaht Abdülhamid 133. Son bölümde. Keyifli seyirler.

08-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar