Zümrüdüanka Dizisi Finalinde Neler Yaşandı?

Zümrüdüanka Dizisi Finalinde Neler Yaşandı?
Show TV'nin aşk dizisi Zümdürüanka final yaptı.6 Ocak 2021 tarihi ile son kez ekranlara gelen Zümrüdüanka dizisinin final bölümünde neler yaşandı?

Fox TV’de ekranlara gelen Zümrüdüanka dizisi, düşük reyting sebebi ile 26. Bölümünün ardından ekranlara veda etti. Dizi final bölümü ile iyi bir reyting almış olsa da iş işten geçti ve dizi final yaptı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünü oynadığı dizi mutlu bir son ile bitti. İlk sezonda iyi bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, ikinci sezonunda bu başarıyı yakalayamadı ve reytinglerde düşüş yaşandı. Buna rağmen final bölümünü mutlu bir şekilde tamamlayan dizinin en güzel bölümleri ilk 9 bölüm oldu. Dizinin ikinci sezonda düşük reyting sonuçlarından ötürü final yapması gayet normal karşılansa da, dizinin sevenleri için üzücü bir haber oldu. Ancak bundan daha üzücü olanı ise ilk sezonda ki o sıcak ve samimi hikâyeyi, ikinci sezonda tutturamaması oldu. İzleyici heyecanlandırmayan, dikkatlerini üstüne çekemeyen dizi, final bölümü ile son kez ekranlara geldi. Zümrüdüanka dizisinin final bölümünde neler oldu hep beraber bakalım.

Zümrüdüanka Dizisi Finalinde Neler Yaşandı?                               

Zümrüt’ün tek bir sözü ile konaktan gönderilen Azimet suskunlara bağladı ve sesini dahi çıkaramadı. Ancak Azimet bunu Zümrüt’ün yanına bırakmadı. Azimet’i tanıyan herkes Zümrüt’ün yaptığı bu hareketin kendisi için kötü bir şey olduğunu biliyordu. Azimet konaktan gidince Demirkanlar konağında adeta yaprak dökümü yaşandı. Farklı bir hayat yaşamak isteyen ve bulundukları ortamı terk etmek isteyen Latif ve Suhandan, hayatlarına farklı bir yerde devam ettirme kararı aldılar. Abbas ile Canan ise yeni bir hayata başlamak için eski defterleri kapatıp, yeni ve temiz bir sayfa ile geleceğe bakmak istiyorlar. Yeni hayatları için evliliğini bile sonlandırmayı göze almış durumdalar. Azimet, Zümrüt ve Ülfet’i kendisi için bir tehdit olarak gördüğü için onlara bir oyun hazırlayıp kendi tuzağına çekmek ister. Ancak kurduğu tuzağa kendisi yakalanan Azimet’in bütün sırları ortaya çıkar ve bu durum onun sonunu getirir. Dizi, hem oyuncular hem de izleyiciler için tatmin edici bir şekilde son buldu. Geriye ise sadece özlemle hatırlanacak efsane 9 bölüm kaldı.

08-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar