Payitaht Abdülhamid dizisinde Gül ve Davutoğlu göndermesi sonrası ayrılık!

Payitaht Abdülhamid dizisinde Gül ve Davutoğlu göndermesi sonrası ayrılık!
TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Payitaht Abdülhamid dizisinde büyük bir ayrılık yaşandı. Bu durum dizideki politik göndermeyi akıllara getirdi.

TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Payitaht Abdülhamid dizisi yaptığı politik göndermenin ardından gündem olmuş durumda. Dizinin fragmanında yer alan bazı ifadelerin Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğu'nu işaret ettiği düşünülmüştü. Bu konu nedeniyle gündemde olan dizide büyük bir ayrılık yaşandı. Payitaht Abdülhamid dizisinin yönetmeni Ercan Işık ve ekibi diziden ayrıldı. Bu ayrılığın, göndermenin hemen ardından gerçekleşmesiyse yönetmenin gönderme nedeniyle ayrılma ihtimalini akıllara getirdi. 

Yönetmen Ercan Işık, Instagram hesabı üzerinden diziden ayrıldığını açıkladı. Açıklamasında 3. sezonun çekimlerinin tamamlandığını ve yeni sezonda yönetmen koltuğunda olmayacağını açıkladı. Ayrıca ayrılığının nedenini de takipçileriyle paylaştı.

Ercan Işık'ın Instagram paylaşımı

"Veda... Bugün itibariyle dizimizin sezon finali çekimlerini tamamlıyoruz. 71 bölüm boyunca yönetmenliğini üstlendiğim “Payitaht Abdülhamid” dizisinden ekibimle beraber yeni projelere hazırlanmak adına ayrılma kararı aldık. 2 yıl boyunca gece-gündüz, kar-kış demeden, yeteneklerimizin ve gücümüzün sınırlarını zorlayarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizi hiç yalnız bırakmayan izleyicilerimize, yayıncı kuruluşumuz TRT’ye, yapım, teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarımıza içten bir teşekkürü borç bilirim. Hatamız olduysa affola. Bundan sonrası için devam edecek olan ekibe kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Yazımın başında “Veda...” dedim. Doğru... Ama her veda yeni bir başlangıcı da beraberinde getirir. Hayalini kurduğumuz yeni projeler için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Kalın sağlıcakla... NOT: Yorumlara toplu cevap olsun; bu durumun gündem ile bir ilgisi yok. Uzun zaman önce aldığım bir karardır. Yeni projelere hazırlanmak için küçük bir mola..."

Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal'da bu ayrılığın ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yönetmen ekibine teşekkürlerini sundu. 

Bülent İnal'ın Instagram paylaşımı

"İki yıldır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bugün son iş günümüz. Seneye beraber çalışmayacağız. Her şey gönlünüzce olsun. Başta yönetmenimiz Ercan Işık olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma keyifli iki yıl için çok teşekkür ediyorum. İkinci yönetmenimiz Sedat İnci ve ekibine de teşekkür ediyorum. İsimlerinizi tek tek sayamıyorum kusura bakmayın. Yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere. Dizimiz önümüzdeki sene kaldığı yerden devam edecek."

Bu paylaşımın ardından bazı Bülent İnal takipçileri, diziden ayrılan kişinin Bülent İnal olduğunu sandı. Bunun üzerine Bülent İnal, Instagram storysinde diziden ayrılmadığını ve dizinin yeni sezonda ekranlarda olacağını açıkladı.

11-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar