Payitaht Abdülhamid Ziya Sami (Ertuğrul Postoğlu) Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Ziya Sami (Ertuğrul Postoğlu) Kimdir?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit'teki önemli karakterlerden biri olan Ziya Sami karakterini canlandıran Ertuğrul Postoğlu kimdir? İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşan ve Osmanlı Devleti’nin en kritik zamanlarından birinde padişahlık yapan 2. Abdülhamit’in hayatını anlatan Payitaht Abdülhamit dizisi her bölümüyle seyirci tarafından heyecanla ve ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Dizinin hikayesi kadar zaman zaman siyasi gündeme de göndermeler yapan sahneleri seyirci arasında ve kulislerde sıkça konuşuluyor.

İlgiyle takip edilen dizi bu sezon başlarken Makbule Meyzinoğlu, Şakir Güler gibi yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmiş ve reytinglerde iddialı olduğunu bir kez daha göstermişti. Dizi bununla da yetinmemiş olacak ki yeni hikayeler ve yeni karakterle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak kadrosuna başarılı oyuncu ve seslendirme sanatçısı Ertuğrul Postoğlu’nu Ziya Sami karakteriyle dahil etti. İşte detaylar!

Payitaht Abdülhamit Ertuğrul Postoğlu’nu Ziya Sami Adıyla Kadrosuna Kattı!

TRT 1’in başarılı dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamit kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Ziya Sami adıyla dizide boy gösterecek olan Ertuğrul Postoğlu diziye dahil oldu. Es Film tarafından hazırlanan dizide Ziya Sami karakteri Abdülhamit’in yeni düşmanı olacak.

Ziya Sami Kimdir Tarihte Yeri Var mıdır?

Abdülhamit’in en büyük ve sinsi düşmanlarından biri olacak olan Ziya Sami halen Abdülhamit döneminde dost mu düşman mı olduğu tartışılan isimlerden biridir. Tarihte Ziya Sami’nin gerçekten var olduğu ve Abdülhamit’i tahttan indirebilmek için her türlü çalışmayı yaptığı belirtilmektedir. Ziya Sami karakteri döneminin en büyük devlet düşmanlarından biridir ve devletin altını boşaltarak birçok kayıplar vermesine neden olmuştur. Ziya Sami’nin devrinin profesyonel ajanlarından biri olduğu iddia edilmektedir.

Payitaht Abdülhamit Ertuğrul Postoğlu Kimdir?

Es Film tarafından TRT 1 için hazırlanan Payitaht Abdülhamit Dizisi’nde Ziya Sami karakterini canlandıracak olan Ertuğrul Postoğlu Ocak 1967 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. Postoğlu İstanbul Kabataş Lisesi mezunudur. 18 yıl şehir tiyatrolarında çalışan Postoğlu halen şehir tiyatrolarında oynamaktadır. Oyuncu Diriliş Ertuğrul adlı Dizide de Bahadır Bey karakterini canlandırmıştır. Oyuncu son olarak yine TRT’de yayınlanan Elimi Bırakma adlı dizide oynamıştır. Başarılı oyuncu bir dönem Kanal D ekranlarındaki tanıtımların seslendirmenliğini de yapmıştır. Ertuğrul Postoğlu İlkay Özdin ile evlidir. Oyuncunun rol alığı yapımlar şunlardır: Paramparça, Diriliş Ertuğrul ve Elimi Bırakma.

10-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar