Payitaht Abdülhamit bu hafta neden yok?

Payitaht Abdülhamit bu hafta neden yok?
​Payitaht Abdülhamid yeni bölümünün TRT 1 yayın akışında yer almaması Canlı Tv izleyicilerinin aklında acaba final mi yapacak, sorusuna yol açtı.

​Payitaht Abdülhamid yeni bölümünün TRT 1 yayın akışında yer almaması Canlı Tv izleyicilerinin aklında acaba final mi yapacak, sorusuna yol açtı. Takipçileri sosyal medyada Payitaht Abdülhamit bu hafta neden yok, sorusunu araştırmaya başladı. En son 12 Nisan’da 82. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle hangi gün yayınlanacak?

Payitaht Abdülhamit bu hafta neden yok?

TRT1 ekranlarında fenomene dönüşen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, 3. sezonunda da fırtına gibi esiyor. Reytinglerde zirveye ulaşınca senaryo gereği bazen yayın akışında değişiklikler olabiliyor. Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen Payitaht Abdülhamit yeni bölümünün akışta yer almaması Canlı Tv izleyicilerinde soru işareti bıraktı. TRT ekranlarında her cuma günü saat 20:00'de ekrana gelen dizidebu hafta yeni bölüm olmayacak. 33 yıl gibi uzun bir süre devleti yöneten 2. Abdülhamid'in hayatını anlatan ”Payitaht Abdülhamid” dizisi 19 Nisan Cuma akşamı Berat kandili özel yayını nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak.

Bülent İnal, Ezgi Eyüpoğlu, Hakan Boyav, Özlem Conker, Saygın Soysal ve Akın Akınözü'nün başrollerini paylaştığı Payitaht Abdülhamid, Es film imzasıyla hazırlanıyor. Payitaht Abdülhamid'in 83. bölümü gelecek hafta 19 Nisan'da ekrana gelecek.

Dizinin Görüntü Yönetmenliğini Ercan Işık üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Selda Günsay, Sanat Yönetmenliğini Bekir İldem, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Sema Gücer, Makyaj Tasarım Ayşegül Aydınlık, Saç tasarımını Serdar Karaca, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Caner Ertan ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’larla Digiflame ilgileniyor.

Payitaht Abdülhamit son bölümde neler oldu?

Abdülhamid’in sabrı taşınca Fuat hainine hak ettiği cezayı keser. Artık karşısında düşmanlıklarını ona açıkça ilan eden Rothshild ve tüm hırsıyla Paris’te toplanacak Jön Türk kongresi için çalışan Sebahattin vardır. Ancak önüne hiç ummadığı bir engel çıkar. Rotshsild’in bu engeli halletmesini beklese de çabası beyhudedir. Rothshsild ise Abdülhamid’i köşeye sıkıştırdığı zannetmenin keyfini sürerken Abdülhamid’in planından hiç mi hiç haberi yoktur. Bu arada Halil Halid ve ekibi Jorris’in Payitaht’taki heroin ağını koparmak ve Cezzar’ın kanını yerde bırakmamak için harekete geçerler. Jorris ise bir truva atı gibi Halil Halidlerin arasına soktuğu oğluyla onlara tuzak kurarken, Halil Halidler de onları kendi tuzaklarına çekerler. Derken silahlar çekilir. Tatar, Cezzar’ın intikamını alırken, Halil Halid hiç beklemediği anda kendini hedefte bulacaktır.

Seniha, Bidar’a Şivenaz hakkındaki olan biteni tam söyleyecekken başına gelen sürpriz bir hadise herkesi derinden yaralayacaktır. Bu arada, Seniha’nın zehirlendiği ve bunu yapan kişinin Bidar’ı kaçırdığı ve Yahudi bağlantısı da deşifre olur. İyi seyirler.

 

15-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar