Pek Çok Ünlü İsmi Konuk Eden ‘Yasemin Şefik +1’ in Yeni Sezonu Yakında Başlıyor

Pek Çok Ünlü İsmi Konuk Eden ‘Yasemin Şefik +1’ in Yeni Sezonu Yakında Başlıyor
Ünlü radyocu ve stand up’çı Yasemin Şefik’in sunduğu ve ünlü birçok konuğu ağırladığı programı ‘Yasemin Şefik +1’in sürpriz isimlerle yeni sezonu yakında başlıyor.

En çok dinlenen podcast listelerinin vazgeçilmezi Yasemin Şefik +1’in yeni sezonu da yakında başlayacak! Radyo programcısı, anlatıcı ve yazar Yasemin Şefik, podcast serisi ile sizi bazen bir bara, bir mekana veya bir konser öncesine götürüyor… Pek çok ünlü ismi konuk eden Şefik, yeni sezonda da birbirinden özel isimlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu konuklar arasında Burcu Biricik’in yanı sıra Büşra Pekin de bulunuyor…

 

‘Yasemin Şefik +1’in Yeni Sezonu Başlıyor

 Sevilen radyo programcısı Yasemin Şefik, geçtiğimiz ekim ayında her bölüm ünlü isimleri ağırlayacağı özel ses tasarımlı bir podcast serisine başladı… Ünlü radyo programcısı ve stand-up şovlarıyla tanınan Yasemin Şefik yeni podcast programı ‘’Yasemin Şefik +1’’in yeni sezonu da yakında başlayacak.

 

Şefik, +1 podcast serisinde tanınmış kişileri; tıpkı bir mekan, kulis veya konser mekanındaymış gibi ağırlıyor. Produser Selami Bilgiç’in ses tasarımını gerçekleştirdiği podcast serisinde dinleyiciler; tüm ortam seslerinin özel olarak işlendiği, dinlerken o mekanın içindeymiş gibi hissedecekleri bir ses dünyasıyla karşılaşıyor. Yasemin Şefik ve konuğu bir yerlerde buluşmuş ve karşılaşmış gibi sohbet ederken dinleyiciler kendilerini programın atmosferine kaptırıyor.

 

 

Başarılı programcı Yasemin Şefik, ‘’Yıllardır radyo programı yapıyorum. Birçok etkinliğe davet ediliyorum. Ve her gittiğim etkinlik, konser ya da mekan için bir +1 misafirim oluyor. Böyle olunca da podcast serisini oralarda başıma gelenler, karşılaştığım kişiler üzerine kurguladım. Bu özel podcast deneyiminde dinleyiciler, kulaklıkla dinlediklerinde yanımızdaymış gibi hissedecekler. Ve benim +1 misafirlerim tanınmış kişiler olacak’’ diyerek bu programa başlamıştı.

İkinci Sezonda Sürpriz Konuklar Yer Alacak

Sosyal medyanın dikkat çeken çevrim içi yayınlarından olan podcast’lere ilgi giderek artıyor. Ünlü radyocu ve stand-up’çı Yasemin Şefik de konukları ve sohbetleriyle yükselen bir grafik izlemekte.


İlk sezonunda Nejat İşler, İrem Derici, Gökhan Türkmen, Tuvana Türkay, Kaan Sekban’ın konuk olduğu özel podcast serisinin yeni sezonunda da kaçırılmayacak samimi sohbetler yer alıyor.


Yasemin Şefik +1 podcast serisinin ikinci sezon konukları arasında ilginç şarkı sözleri ve klipleri ile tanınan Oğuzhan Uğur, Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile gündemde olan Burcu Biricik ve son zamanlarda Dilberay filmiyle oyunculuğundan söz ettiren Büşra Pekin… bu isimlerin yanı sıra birbirinden ünlü ve sürpriz birçok isim de yer alacak.


Yakında Stand-up Gösterilerine de Başlayacak

Yasemin Şefik; Spotify, Apple Podcast ve Google podcast gibi uygulamalarda en çok dinlenenler arasında yer alan seri için ‘’Teknolojiyle beraber radyoculuğun yanı sıra, podcast kayıtlarının ne tarz olursa olsun bir dinleyicisi var. Özellikle tematik içerikler, popüler isimlerle birleşince ortaya iyi programlar çıkıyor. Yakında stand-up gösterilerine başlayacağım ve bu gösteri akışını da sonrasında podcast olarak dinleyiciyle buluşturmayı hedefliyorum’’ dedi.

Yasemin Şefik Kimdir?

22 Kasım 1979 tarihinde, İsviçre Gallen doğmuştur. Türk foto muhabiri, radyo ve televizyon sunucusu, televizyon, metin ve skeç yazarı, anlatıcıdır.

İlkokulu İsviçre, izmir ve İstanbul’da tamamlayan Şefik, 1996’da İstanbul Avcılar Ticaret Lisesi’nden 2,5 yılda mezun oldu. Ardından Yıldız Teknik Üniversitesi işletme bölümünü kazandı ancak üniversite eğitimine devam etmedi.

1996’da Aktüel Dergisi’nde foto muhabirliği ile kariyerine başladı.  Uzun yıllardır ‘’Yasemin Şefik’le HİTNOZ’’ radyo programını yapıyor. Best FM’de hafta içi her gün dinleyici karşısında anlatıyor. Radyoculuğunun yanı sıra; skeç yazarlığı, Show Tv ‘’Dördüncü Aranıyor’’, TRT Haber ‘’Haber Sizsiniz’’ gibi televizyon programlarının sunuculuğunu yaptı. ‘’Anladım Bozukluğu’’, ‘’Dünlük’’ ve ‘’Hiç Kurusu’’, ‘’Öyle Vakti’’ isimli kitapları yayınlandı. ‘’Beni Bilirsin! Arkandan Konuşmam’’ isimli stand-up şovuyla BKM’de tek kişilik gösterisiyle 2016 yılında stand-up-up showlarına başladı. Yeni gösterisi ise ‘’Ne Münasebet’’ ile sahneye çıkıyor.

09-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar