İlayda Alişan Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

İlayda Alişan Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından İlayda Alişan’ın yeni sezonda rol alacağı yapım belli oldu. Güzel oyuncu uyarlama bir diziyle ekranlara dönüyor.

Televizyon kanallarında peş peşe gelen erken finaller yapımcıları yeni formatlar, yeni hikaye ve konular aramaya itiyor. Bu sezon başlayan pek çok yapım erken final yaparken bu dizilerde rol alan pek çok oyuncu da ne yazık ki işsiz kalmış durumda. Her ne kadar ünlü isimler dijital kanallarda yeni dizilerle anlaşsalar da yine de büyük bir oyuncu grubu şu sıralar işsiz durumda. Geçtiğimiz sezon Masumiyet adlı dizide oldukça iyi bir performans ortaya koyan ve bu sezon başlarında da Kırmızı Oda’da rol alan başarılı ve genç oyuncu İlayda Alişan Kırmızı Oda’nın ardından herhangi bir işte yer almadı. Ancak ünlü oyuncuya pek çok teklif giderken İlayda Alişan bunlar içinde en iyisini seçmeye çalıştı. Sonunda da yeni bir proje için Limon Yapım’la el sıkıştı. Son dönemlerde oldukça popüler olan uyarlama dizi furyasının son dizisi olan Your Honor uyarlaması dizide rol alacak olan genç oyuncu bunun için şimdiden hazırlıklara başladı.

İlayda Alişan Your Honor Uyarlamasında

Türk Televizyonlarında son zamanlarda oldukça fazla uyarlama dizi ekrana geliyor. Her ne kadar yapımcılar yeni hikaye ve konular üzerinde çalışsalar da daha önce üzerinde çalışılmış yayınlandığı ülkede belli bir başarı elde etmiş dizilerin yerli uyarlamasına daha garanti gözüyle bakıyorlar ve bu tür uyarlama işlere yöneliyorlar. Limon Film gelecek sezon için haklarını satın aldığı Your Honor adlı dizi için kolları sıvarken şimdiden cast çalışmalarına da başladı. Yılmaz şahin tarafından senaryosu uyarlanacak Your Honor uyarlamasını Erkan Tunç yönetecek. Dizinin hazırlıkları başlarken hangi kanalda yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor. Dizi için cast çalışmasına başlayan yapım şirketi ise ilk olarak güzel ve başarılı oyuncu İlayda Alişan ile anlaşmaya vardı.

Your Honor Konusu

Limon Film tarafından hazırlıkları başlayan ve İlayda Alişan’ın başrolünde yer alacağı Your Honor bir yargıcın ve oğlunun değişen hayatını anlatıyor. İşinde oldukça dürüst olan ve asla hak yemeyen yargıç bir trafik kazasına karışan ve birinin ölümüne sebep olan oğlu için büyük bir ikilimde kalır. Yargıç en sonunda oğlunu bu olaydan kurtarmak için planlar yapmaya başlar ancak ne yazık ki işler onun istediği gibi gitmez. Üstelik kazada ölen gencin ailesi mafyadır ve çocuklarının katilinin peşine düşmüşlerdir. Yargıç ve oğlu için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

08-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar