Pelin Akil, Yalı Çapkını'nda!

Pelin Akil, Yalı Çapkını'nda!
Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını'n yeni sezonu büyük bir merak bekleniyor. Yeni sezon kadrosuna dahil olan isimlerden biri de Pelin Akil oldu.

Star TV'nin büyük beğeni toplayan ve reytinglerde zirveye yerleşen dizisi yeni sezonda yeni isimleri de kadrosuna dahil etti. Diziye katılan isimlerden biride güzel oyuncu Pelin Akil oldu. Pelin Akil, dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit’in hayatına yeni bir soluk getirecek Diyar karakterine hayat verecek.

PELİN AKİL, DİYAR KARAKTERİ İLE DENGELERİ ALT ÜST EDECEK!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı ve Beril Pozam’ın başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, yeni sezona etkileyici bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna Cem Söğüt’ün ardından, şimdi de Pelin Akil katıldı. İki yıllık bir zaman atlamasının ardından, Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit’in karakterinde önemli değişiklikler yaşanacak. Ferit’in hayatına giren ve bu rolü Pelin Akil’in üstlendiği Diyar karakteri, Ferit için büyük bir değer taşıyor. Yaşça Ferit'ten büyük olan ve mevcut düzeni sarsacak olan Diyar, diziye bomba gibi düşecek. 

Pelin Akil, Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katıldığı için çok heyecanlı olduğunu “Yeni bir ekip, güzel arkadaşlıklar. Mert’le partner olacağız ama hikayeyle ilgili bir şey söyleyemem. Bomba gibi bir hikaye geliyor” sözleriyle ifade etti. Geçtiğimiz gün bir mekândan çıkış yaparken kameralara yakalanan Pelin Akil ve eşi Anıl Altan, yeni işi için kutlama yaptıklarını belirtti. Ekranların sevilen yüzü Pelin Akil, en son Ben Bu Cihana Sığmazam'da rol almıştı. 

Yeni sezonda neler olacak?

Dizinin 74. bölümü, dikkat çekici bir zaman atlaması ile başlayacak. Seyran’ın hastalığının üzerinden iki yıl geçmiş olacak ve bu süre zarfında yalı sakinlerinin hayatlarında büyük ve çarpıcı değişimler meydana gelmiş durumda.

Yeni sezonunda, hikâyeye dahil olacak renkli karakterler ve heyecan verici gelişmelerle Yalı Çapkını, üçüncü sezonunda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizisi 7 Haziran Cuma akşamı ikinci sezon finali ile ekranlara veda etmişti. Dizinin yeni sezonu ise 13 Eylül 2024 Cuma akşamı 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

05-09-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar