Pelin Karahan'dan sevindiren haber geldi!

Pelin Karahan'dan sevindiren haber geldi!
Pelin Karahan'dan sevindiren haber geldi! Ekranların sevilen yüzü Pelin Karahan, hayranlarını sevindirecek haberi verdi!

Geçtiğimiz haftalarda Show Tv ekranlarında yemek programı sunan ünlü isim Pelin Karahan, müjdeli haberi verdi. Ekranların sevilen yüzü Pelin Karahan, geçtiğimiz akşam eşi Bedri Günay ile birlikte görüntülenmişti. Birlikte yedikleri yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Pelin Karahan, sevenlerini mutlu edecek haberi verdi. Peki Pelin Karahan, kameraların karşısında hangi açıklamalarda bulundu. Pelin Karahan, ekranlara geri mi dönüyor? İşte Pelin Karahan ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

Daha önce Atv ekranlarında yayınlanan Yeter dizisinde Yurdaer Okur ile birlikte başrollerini paylaştığı projede rol alan güzel oyuncu Pelin Karahan, sevindirici haberi verdi. Geçtiğimiz sezon Show tv ekranlarında yemek programı ile seyircisiyle buluşan Pelin Karahan, gelecek sezon ile müjdeli haberi verdi.

Daha önce bu konuda açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Pelin Karahan, ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra dizilerde rol alabileceğini belirtmişti. Geçtiğimiz akşam eşi Bedri Güntay ile birlikte Armutlu Steakroom'da baş başa yemek yiyen Pelin Karan, müjdeli haberi verdi. Gelecek sezon yepyeni bir dizi ile ekranlarda rol alacağını belirten güzel oyuncu, eşi ile birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi. 

Yeni sezonda yepyeni bir dizi ile ekranlara geleceğini belirten Pelin Karahan, ' Eylülde yeni bir dizi ile ekranda olacağım' ifadelerini kullandı. Bu güzel haberi duyan hayranları ise sabırsızlıkla yeni sezonda ekranlara gelecek dizi ile ilgili gelişmeleri bekliyor.

Pelin Karahan kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen Pelin Karahan, Ankara doğumludur. Asıl ismi Vildan Perihan Karahan Güntay olan güzel oyuncu eğitimini, Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk olarak oyunculuk hayatına ek iş olarak başladığı Çağan Irmak ile Demirdöküm reklamında yer alarak başlamıştır. Daha sonra ise Kavak Yelleri adlı dizide Aslı rolünde rol alan Pelin Karan , dört yıl boyunca ekranlarda oldu. Bir çok reklam filminde rol alan Pelin Karahan, aynı zamanda başarılı dizilerde de rol almıştır.

Pelin Karahan dizileri

Cemalim - Zeynep

Kavak Yelleri - Aslı

Muhteşem Yüzyıl - Mihrimah Sultan

Yeter - Aylin

Yuvamdaki Düşman - Tülin gibi oldukça başarılı dizilerde rol almıştır.

09-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar