Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. Sezon Çekimleri Başladı

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. Sezon Çekimleri Başladı
İnternet yayın kanalı Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizinin ikinci sezon çekimleri başladı. Dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

İnternet yayın platformları en az televizyon kanalları kadar yoğunlukta dizileri aboneleri ile buluşturma çabasındalar. Yeni aboneler kazanmak ve var olan abonelerini kaybetmemek için yerli içeriklere ağırlık veren platformlardan Netflix yeni projeler kadar abonelerinin sevdiği projelerin çalışmalarını ve yeni sezonlarını da devam ettiriyor. Geçtiğimiz dönem yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği projelerden olan Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı projenin ilk sezon başarısının ardından platform ikinci sezon onayını da vermiş ve yapım şirketi Karga seven Pictures bunun için ikinci sezon hazırlıklarına başlamıştı. İkinci sezon için yeni oyuncularla da görüşmelerini sürdüren yapım şirketi yeni bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.  İkinci sezon için sete çıkan yapım şirketi dizinin çekimlerini biran önce tamamlayarak Netflix’e teslim etmeyi planlıyor.

İkinci Sezon Çekimleri Başladı

Karga seven Pictures tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix için çekilen dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizinin ilk sezonu büyük ses getirmiş ve dizi Netflix’te en çok izlenenler listesinde uzun süre lider olarak kalmıştı. 1900’lü yıllarda geçen bir hikayeyi seyirciyle buluşturan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer almıştı. Selahattin paşalı ve Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezon onayı alındıktan sonra dizi için yapım şirketi tarafından çalışmalar başladı. İkinci sezon için hikayenin ilerlemesine göre yeni oyuncuları katan Karga seven pictures bunun için Güven Murat Akpınar’ı kadrosuna kattı. Şu sıralar ikinci sezon çekimlerinin başladığı dizinin çekimlerinin çok yakında tamamlanması bekleniyor.

Güven Murat Akpınar Kadroda

Karga seven Pictures tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı projenin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Kadroya yeni katılan başarılı oyuncu Güven Murat Akpınar bugüne kadar birçok yapımda rol almış usta bir isim olarak dikkatleri çekiyor. Güven Murat Akpınar 25 Kasım 1988 yılında Ardahan’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk için gereken eğitimleri alan Güven Murat Akpınar daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır Oyuncu bugüne kadar

-          Bizim Yenge

-          Suskunlar

-          Boynu Bükükler

-          İstanbullu Gelin

-          Aziz

-          Ayak İşleri

-          Yakamoz S 245 adlı yapımlarda yer almıştır.

15-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar