Tülin Ece Hangi Diziyle Anlaştı?

Tülin Ece Hangi Diziyle Anlaştı?
Yer aldığı projelerdeki üstün performansıyla dikkatleri çeken başarılı ve güzel oyuncu Tülin Ece Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin kadrosuna katıldı.

Geçtiğimiz aylarda İngiltere’ye yerleşme kararı alan ve bu ülkede yaşamaya başlayan ünlü ve güzel oyuncu Tülin Ece iş durumuna göre Türkiye’ye geliyor. Projelere göre Türkiye’ye gelen ve daha sonra yeniden İngiltere’ye giden oyuncu bugünlerde yeniden sete çıkan ve ikinci sezon çalışmalarına başlayan internet yayın platformu Netflix için hazırlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizi ile anlaşmaya vardı. İlk sezonu büyük ses getiren ve Netflix’in en çok izlenen yerli içerikleri arasına girmeyi başaran Pera Palas’ta Gece Yarısı Netflix’ten ikinci sezon onayını almayı başarmıştı. Karga seven Pictures tarafından hazırlanan ve Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezon hikayesinde yer alan yeni karakterler için belirlenen oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ikinci sezon çekimleri yönetmen Emre Şahin’in yönetiminde başlayan Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizinin kadrosuna güzel oyuncu Tülin Ece de dahil oldu. İngiltere’den proje için Türkiye’ye gelen oyuncunun dizide Eva karakterine hayat verecek.

İkinci Sezon Çekimleri Başladı

Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizi ilk sezonuyla büyük ses getirmiş ve platformun en çok izlenen yapımları narasına girmeyi başarmıştı. İkinci sezon için onay alan yapım şimdilerde yeniden sete çıkarak çekimlere başladı. Dizinin hikayesinde bulunan Eva karakteri için belirlenen oyuncu görüşmeleri sonunda karakter güzel oyuncu Tülin Ece’ye verildi. Başrolünde Selahattin paşalı, Hazal Kaya’nın yer aldığı dizi bir dönem dizisi olarak ekrana geliyor. Ikinci sezonu çekilen dizinin yeni bölümlerinin ne zaman seyirciyle buluşacağı ise henüz bilinmiyor.

Tülin Ece Kimdir?

Son dönemde yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren genç ve başarılı oyuncu Tülin Ece 28 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk üzerine eğitim alan güzel oyuncu daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. İlk oyunculuk tecrübesini Yılanların Öcü ile yapan oyuncu daha sonra

-          Sefirin Kızı

-          Ufak Tefek Cinayetler

-          Kırlangıç Fırtınası

-          Bodrum Masalı

-          Yazın Öyküsü ve

-          Bir Peri Masalı adlı yapımlarda yer almıştır.

24-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar