Pınar Altuğ Esprili Bir Şekilde Kutlama Olayına Açıklık Getirdi

Pınar Altuğ Esprili Bir Şekilde Kutlama Olayına Açıklık Getirdi
Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı başrol oyuncusu Pınar Altuğ eşi ile yapmış olduğu kutlamanın ne olduğuna açıklık getirdi.

13 yıldır mutlu bir şekilde devam eden ilişkileri herkesin dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde  Nişantaşı'nda muhabirlerin objektiflere yansıdı. Pınar Altuğ geçtiğimiz günlerde eşi Yağmur Atacan'la yaptıkları kutlamamın evlilik değil, evlilik teklifi kutlaması olduğunu dile getirerek durumu düzeltti. Pınar Altuğ, espri yaparak "Deliye her gün bayram" diyerek konuştu.

Kötü Bir Yazdı 

Tüm Türkiye'de orman yangınlarının etkisi ile yaz aylarını kötü geçiren Pınar Altuğ ailesi ile Marmaris’te tatildeydi. Eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile yaptıkları tatili anlatan Pınar Altuğ,  "Kötü bir yazdı. Yangınlar hepimizi çok üzdü. Yangınlar olduğunda Marmaris'teydik. Dolayısıyla hepimizin tadı tuzu kaçtı. İnsan gücüyle söndürülebilir alevler değildi ama bunu gözünüzle görmeden algılamak zor, bende uzaktan bakınca algılamazdım. Öyle bir kova suyla falan olacak iş değil. Marmaris çam balı artık yok. Çok üzgünüm" diyerek duygularını dile getirdi.

Evlilik Teklifi Yıl dönümünü kutladılar

Pınar Altuğ  eşi Yağmur Atacan'la geçtiğimiz günlerde yapılan kutlama merak edilmişti. Herkes evlilik yıl dönümü olduğunu düşünürken, aslında  evlilik yıldönümlerini değil, güzel oyuncu evlilik teklifi yıldönümlerini kutladıklarını anlattı.

Deliye Her gün Bayram

"Evlilik yıldönümümüz değildi, evlilik teklifi yıldönümümüz vardı. Deliye her gün bayram. Hep kutlayacak sebeplerimiz olsun hayat çok kısa. Göz açıp kapayıncaya kadar geçti nasıl geçti 13 yıl oldu bilmiyorum. Bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya söz verdik." Aşklarının hala ilk günkü gibi taze oluşu dikkatlerden kaçmıyor. Objektiflere yansıyan Pınar Altuğ un giyim tarzı ise yine gözleri kamaştırdı.

Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, Pınar Altuğ ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar ve 12 Nisan 2008'de dünya evine girdiler. Yağmur Atacan, lise yıllarında ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılının Ocak ayında başlayan TRT televizyonunda yayınlanan "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Okul hayatına Sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam etmektedir. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.

10-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar