Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kım elendi?

Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kım elendi?
Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kım elendi? Gelinim Mutfakta canlı izle. Gelinim Mutfakta final bölümü izle.

Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kım elendi? Gelinim Mutfakta canlı izle. Gelinim Mutfakta final bölümü izle. Gelinim Mutfakta Kanal D canlı izle. Gelinim Mutfakta hangi kanalda? Gelinim Mutfakta yarışmacıları kimler? Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir? Gelinim Mutfakta Yağnur'un eşi kimdir? Gelinim Mutfakta ile ilgili tüm gelişmeler.

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin yarıştığı Gelinim Mutfakta final gününde heyecanları doruklara getirdi. Hafta başından bu yana gelinler, şefin belirlediği menüleri hazırlayarak kayınvalidelerden aldıkşarı puanlar ile final günü için hazırlandı. Ancak kayınvalideler ve Demet Akalın'ın  yaptığı puanlamalar ile final gününde bir gelin ve kayınvalide yarışmaya veda edecek. Peki bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında hangi gelin kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta hangi gelin elendi? Demet Akalın Gelinim Mutfakta izle.

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta heyecan doruktaydı. Haftanın başında Yaren gelinin stüdyoya getirdiği kek yüzünden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Nilgün kayınvalide herkesi korkutmuştu. Bunun üzerine gelinler ve kayınvalideler arasında kısa süreli tartışma çıkmıştı. Ardından Nilgün hanımın iyi olduğu haberi gelmiş ve herkes rahatlaşmıştı. Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni sezonda yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşsiz sunumu ile muhteşem bir şekilde ilerleyen programda hamarat 4 gelinin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler kayınvalide erin karşısına çıkıyor. Kayınvalideler işe her bir tabağı ayrı ayrı tadımlayarak kendi gelinlerinin tabağını tahmin ederek puanlama yapıyor. Tüm hazırlıklara kaldığı yerden devam eden gelinler en yüksek puanları almak için yarışmaya devam etti. Peki bu hafta en yüksek puanı alan gelin kim oldu? İşte tüm detaylar.

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta en çok puanı alarak haftanın birincisi olmaya hak kazanan gelin Yağnur oldu.

Öte yandan ise Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta en az puan alarak yarışmaya veda eden Büşra gelin oldu.

Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün 13:00'da Kanal D ekranlarında!

10-09-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar