Dilara Korkmaz Tacını Taktı

Dilara Korkmaz Tacını Taktı
Miss Turkey 2021 Türkiye Güzeli yarışmasının birincisi belli oldu. Bu yıl ki yarışmanın birincisi Dilara Korkmaz tacını taktı.

Her yıl düzenli olarak yapılan yarışmada Türkiye'nin en güzel kızlarını seçmek adına yapılan yarışmada bu yıl Dilara Korkmaz birinci oldu. Miss Turkey Güzellik yarışmasında birincilik tacını taşıyan isim Dilara Korkmaz oldu.

Televizyon ekranlarına yeni isimler kazandırması ile bilinen Miss Turkey yarışmasının bu yıl ki güzeli seçildi.. Birinciliği kimin taşıyacağı merakla beklenen Miss Turkey yarışmada, 14 numaradaki Dilara Korkmaz Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek tacını takmaya hak kazandı. 2021 Miss Turkey Güzellik yarışmasında finale kalan isimler ise söyle; Kayra Türkoviç, Yeşim Toplu, Alara Eriç, Şira Sahilli, İlayda Gökalp, Tuana Cemre Calban,  Nil Çukur, Sevcan Öksüz, Sena Leyla Yavuz,  Su Bige Korucu, Birsu Deniz Aközbek, Birsel Buse Kadıoğlu, Selin Şahingöz, Dilara Korkmaz,  Başak İlhan,  Buse Orcan, Berfin Ant, Mercan Tezcan, Bahar Koltuklu,  Cemrenaz Turhan. Yarışmaya katılan birbirinden güzel kızların içinden birinci olarak tamamlayan Dilara Korkmaz oldu.

Bir Eve İki Miss Turkey Tam Oldu 

2010 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan Dilara Korkmaz'ın ablası Dilay korkmaz 4. Olarak yarışmayı tamamlamıştı. 2021 yılında ise birincilik tacını kardeşi Dilara Korkmaz almayı başardı. Ablası Dilay korkmaz sevincini sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kutladı. Dilay Korkmaz, kardeşinin başarısını, "Arkadaşlar bir eve iki Miss Turkey tam oldu" notu ile paylaştı.

Magazin D programının sunuculuğunu yapan Dilay Korkmaz, 11 Temmuz 2020 tarihinde istifasını vererek ayrıldı. Dilay Korkmaz daha önce de Star Life programının sunuculuğunu yaptı. Dilay Korkmaz kariyer planlamasının odak noktasına spiker olmayı koyan Dilay Korkmaz, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı. Dünya güzellik yarışmasından donen Dilay Korkmaz 2011 yılında hem prodüksiyon hem kamera önünde yer aldı. Güzellik yarışmasını 4. Olarak tamamlayan Dilay Korkmaz Survivor İnce hesaplar ve o ses Türkiye yarışmalarının sunuculuğunu yaptı.

Miss Turkey 2021 birincisi olan Dilara Korkmaz, 23 yaşında ve 1.77 boyunda. Dilara Korkmaz, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Finans Yüksek Lisans Bölümü'nde 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor. Ünlü oyuncu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler'in sunumuyla YouTube üzerinden canlı yayınlanan gecede birincilik tacını Dilara Korkmaz takti

10-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar