Pınar Deniz: Kaan Urgancıoğlu ile Yakıştırılmak Hoşumuza Gidiyor!

Pınar Deniz: Kaan Urgancıoğlu ile Yakıştırılmak Hoşumuza Gidiyor!
Yargı dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Pınar Deniz rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılmalarına “çok hoşumuza gidiyor” şeklinde cevap verdi.

Son dönemlerin en popüler oyuncularından olan ve şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizide Avukat Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz dizide rol aldığı ve başrolü birlikte paylaştığı Kaan Urgancıoğlu ile kendileri hakkında konuşulan iddialara yanıt verdi. Güzel oyuncu geçtiğimiz gün yakın bir arkadaşının sergi açılışına katıldı. Burada magazin muhabirlerine açıklamalarda bulunan güzel oyuncu son dönemlerde peş peşe pek çok teklif aldığını bunları değerlendirdiklerini açıkladı. Pınar Deniz ayrıca çok seçici olduğunu ifade ederek bir projeyle görüştüklerini belirterek yakında olumlu gelişmeler olabileceğini belirtti. Pınar deniz ayrıca halen yayında olan Yargı ile ilgili de konuştu ve çok çalıştıklarını ifade etti.

Yakıştırılmak Hoşumuza Gidiyor

Yargı dizisinde canlandırdığı karakter ile adeta oyunculuk dersi veren ve seyircinin çok sevdiği son dönemlerin başarılı oyuncularından Pınar Deniz önceki gün İstanbul Dolapdere Pilevneli Galeri’deki bir sergiye katıldı. Arkadaşının sergisi olduğunu belirten oyuncu sorulan sorulara “Arkadaşım Esra’ya destek olmak için geldim. Çok yoğun çalışıyorum buraya koşturarak geldim. Üniversite hayatım sergiye ve müzelere gitmekle geçti. Hayatta yaratılan iyi bir eseri görmek beni çok mutlu ediyor ve kendi özümü hatırlatıyor” ifadelerini kullandı. Pınar Deniz rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırıldıkları sorusuna ise “Bizim Kaan’la güzel bir enerjimiz var. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz. Artık insanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek” ifadelerini kullandı.

Birçok Teklif Alıyorum

Sezon başında seyirciyle buluşan Yargı ile her pazar akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen güzel oyuncu dizinin devam edeceğini belirtti. Pınar Deniz “dizi devam ediyor. Onun dışında anlaştığımız bazı projeler var. Birçok teklif alıyorum sağ olsunlar biz de değerlendirme aşamasındayız. Biraz fazla seçici bir insanım, her şey yoğun ama güzel gidiyor” ifadelerini kullandı. Pınar deniz geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsiz kazayla ilgili olarak da “bir proje için dövüş çalışıyorum. Küçük bir koreografi çalışırken yaralandım. Önemli bir şey yok” ifadelerini kullandı. Katıldığı sergide tüm dikkatleri çeken güzel oyuncunun pozitif tavrı ve enerjisi çevresindekileri de oldukça etkiledi.

20-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar