Pınar Deniz’in Yeni Dizisi Aktris Bomba Gibi Geliyor

Pınar Deniz’in Yeni Dizisi Aktris Bomba Gibi Geliyor
Pınar Deniz’in bir seri katil olarak yer aldığı Aktris dizisinin ilk yayınlanan fotoğrafları büyük ilgi gördü. Dizi çok yakında Disney Plas’ta yayınlanacak.

Türkiye pazarına geçtiğimiz yılın haziran ayında giren ve o günden itibaren hazırladığı yerli içeriklerle oldukça büyük bir abone sayısına ulaşan ve gücünü her geçen gün daha da artıran internet yayın platformu Disney Plus yeni yerli içerikleri seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Dizi ve filmlerle seyirci toplamaya devam eden Disney Plus yakınlarda yeni ve iddialı bir diziyi daha seyirciyle buluşturacak. BKM Film tarafından hazırlanan ve ilk adı Avcı olarak açıklanan ve daha sonra Aktris olarak güncellenen aksiyon dram türündeki dizinin ilk kareleri yayınlandı. Bir seri katil olan ünlü bir sanatçının hayatını ve hikayesini konu alan Aktris şu sıralar Aile dizisinin de senaristi Hakan Bonomo tarafından kaleme alınıyor. Dizinin ilk yayınlanan kareleri diziyi merakla bekleyen seyirciyi oldukça heyecanlandırdı.

Aktris Bomba Gibi Geliyor

BKM Film tarafından internet yayın platformu Disney Plus için hazırlanan ve Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan Aktris yayına girmek için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aktris’in başrolünde şu sıralar yargı dizisiyle efsaneler yaratan güzel oyuncu Pınar Deniz yer alıyor. Pınar Deniz’e ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun bir polis olarak eşlik ettiği dizinin paylaşılan ilk kareleri sektörde ve seyirciler arasında oldukça heyecan yarattı. Pınar Deniz’in bir seri katil karakteriyle seyirci karşısına çıktığı dizinin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında başlamıştı. İlk adı Avcı olarak duyurulan dizinin yayına gireceği ad Aktris olarak güncellendi. Dizinin yayın tarihi konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Aktris Oyuncu Kadrosu ve Konusu

İnternet yayın platformu Disney Plus için hazırlanan yerli orijinal içeri Aktris yayına girmek için gün sayıyor. Suç, dram ve gerilim türünde ele alınan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

-          Pınar Deniz

-          Uraz Kaygılaroğlu

-          Tolga Tekin

-          Ahmet Rıfat Şungar

-          Şebnem Hassanisoughi

-          İpek Çiçek ve

-          Serhat Kılıç yer alıyor. Dizide Pınar Deniz’in canlandırdığı ünlü oyuncu Yasemin geceleri bambaşka bir kişiliğe bürünerek seri katil olarak ortaya çıkıyor. Dizi ünlüler dünyasına farklı bir pencereden bakmayı amaçlıyor.

30-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar