Özür Dilerim Filminin Fragmanı Yayınlandı

Özür Dilerim Filminin Fragmanı Yayınlandı
İnternet yayın platformu Disney Plus’ta ekrana gelecek Özür Dilerim Filminin yayınlanan ilk fragmanı büyük beğeni topladı.

Türkiye pazarında her geçen büyüyen ve abone sayısını artıran Disney Plus özellikle ünlülere hazırlattığı filmlerle dikkatleri çekiyor. İnternet yayın platformu Disney Plus şu sıralar yeni filmi Özür Dilerim’i seyirciyle buluşturmak için gün sayıyor. 25 Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı Özür Dilerim Filminin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı oldukça beğenildi. Komedi türünde ele alınan ve İbrahim Büyükak’ın hem senaryosunu yazdığı ve hem de yönetmenliğini yaptığı filmde İbrahim Büyükak aynı zamanda filmin başrolünde yer alıyor. Komedi seyircisinin heyecanla ve sabırsızlıkla beklediği filmin yayınlanan fragmanı filmin seyircisini heyecanlandırırken filmin vizyon tarihi de belli oldu.

Özür Dilerim 14 Nisan’da Disnep Plus’ta

25 Film tarafından hazırlanan ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın kaleme aldığı yönetmen koltuğunda da yine İbrahim Büyükak’ın yer aldığı Özür Dilerim filmi komedi türünde ele alındı. Filmin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İlk gösterimi 14 Nisan günü Disney Plus’ta yayınlanacak. Heyecanla beklenen filmin yayınlanan ilk fragmanı seyirciyi heyecanlandırırken şimdiden Disney Plus’ın abone sayısına katkıda bulunmaya başladı. Kadrosunda

-          İbrahim Büyükak

-          Oğuzhan Koç

-          Gizem Karaca

-          Metin Coşkun

-          Mifit Kayacan

-          Mert Turak

-          Yeliz Kuvancı

-          Gümeç Alpay Aslan

-          Yonca Şahinbaş

-          Kerimcan Kamal ve

-          Fatma Toptaş yer alıyor.

Özür Dilerim Filmi Konusu Ne?

Başrolünde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Gizem Karaca’nın yer aldığı komedi filmi Özür Dilerim 14 Nisan tarihinde Disney Plus’ta ekrana gelecek. Merak ve heyecanla beklenen Özür Dilerim komedi türünde hazırlanmış. Bir deniz fenerinde bekçi olan Erkin 30’lu yaşların ortasında yapayalnız yaşamaktadır. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin ölüm haberini alır. Apar topar huzurevine giden Erkin burda beklenmedik bir durumla karşılaşır. Dedesi torunundan zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek yolu özür dilemek olan Erkin maceralı ve eğlenceli bir yola çıkar. Özür Dilerim 25 Film tarafından hazırlandı ve yönetmenliğini ise İbrahim Büyükak üstlendi. Film 14 Nisan’da Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayacak.

30-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar