Polonya - Slovakya maçı canlı izle

Polonya - Slovakya maçı canlı izle
Polonya - Slovakya maçı canlı izle: Euro 2020'de E Grubu maçında Polonya ile Slovakya birbirlerine rakip olacaklar. Bu maçı full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Polonya - Slovakya maçı canlı izle: Euro 2020'de merak edilen gruplardan biri de E Grubu. 14 Haziran Pazartesi günü saat 19:00'da Polonya ile Slovakya, bu grubun ilk maçını oynayacaklar. Büyük bir heyecan ile beklenen mücadeleyi izlemek isteyenler hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Bildiğiniz gibi online yayınlar neredeyse uydu yayınları kadar izleniyor. Ülkemizde de milyonlarca futbolsever Euro 2020 heyecanını internet üzerinden izleyerek yaşıyor. Bugün oynanacak mücadeleye de ilgi bir hayli fazla. Polonya ile Slovakya arasındaki mücadeleyi canlitv.com adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Polonya - Slovakya maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Polonya - Slovakya maçı canlı izle

Polonya - Slovakya mücadelesi Rusya'nın St. Petersburg şehrindeki Krestovskiy Stadyumu'nda oynanacak ve 19:00'da başlayacak. İki takım için de büyük önem taşıyan mücadelede Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan düdük çalacak. Bildiğiniz gibi Euro 2020'nin tüm maçlarını TRT ekrana getiriyor. Bu akşam oynanacak Polonya - Slovakya maçı TRT 1 ve TRT 4K'dan ekranlara gelecek. TRT 1 kanalının canlı yayınını canlitv.com adresi üzerinden izleyebilme şansına sahipsiniz. Polonya - Slovakya maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Polonya - Slovakya maçı muhtemel 11'ler

Polonya XI: Szczesny, Bereszynski, Glik, Bednarek, Jozwiak, Krychowiak, Moder, Puchacz, Klich, Zielinski, Lewandowski.

Slovakya XI:  Dubravka, Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan, Kucka, Hromada, Haraslin, Hamsik, Mak, Duda.

Polonya'nın maçtaki en büyük kozu ise hiç kuşkusuz Robert Lewandowski'de olacak. 32 yaşındaki Polonyalı golcü geçtiğimiz sezon 29 Bundesliga maçında 41 gol atarak Gerd Müller'e ait gol rekorunu kırmıştı. Slovakya'da ise anahtar isim Trabzonspor tarafından yeni transfer edilen Marek Hamsik olacak. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Napoli'de 12 yıl forma giydikten sonra Çin'de bir sezon forma giydi ve sonrasında Euro 2020'de forma giyebilmek için 1 sezon Göteborg forması giydi. Slovakya kadrosunda Türkiye'de yakından tanınan bir isim daha top koşturuyor. Ayrıca bir dönem Trabzonspor forması giyen Juraj Kucka da sahada olacak. Polonya ile Slovakya arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

14-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar