İskoçya - Çekya maçı canlı izle

İskoçya - Çekya maçı canlı izle
İskoçya - Çekya maçı canlı izle: Euro 2020 C Grubu'nda İskoçya ve Çekya karşı karşıya. Mücadeleyi canlı ve full HD izleyin.

İskoçya - Çekya maçı canlı izle: Euro 2020'de C Grubu'nun ilk maçları İskoçya - Çekya maçıyla birlikte tamamlanacak. Turnuvada günler ilerledikçe heyecan daha da artmaya devam ediyor. İskoçya ile Çekya arasında oynanacak mücadele milyonlarca izleyici tarafından izlenecek. Maçın hafta içi ve öğlen saatlerinde oynanması nedeniyle pek çok kişi işte olacak. Bu nedenle bu maçı internet üzerinden izlemek durumunda kalacak pek çok kişi olacak. İskoçya - Çekya maçını canlı ve full HD izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İskoçya - Çekya maçı canlı izle

İskoçya ile Çekya, İskoçya'nın Glasgow şehrinde bulunan Hampden Park'ta karşı karşıya geliyor. İskoçya ile Çekya arasındaki mücadelede Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert düdük çalacak. Euro 2020'de dördüncü günün ilk maçı saat 16:00'da başlayacak. Bu öneml mücadeleyi TRT 1 ve TRT 4K ekrana getirecek. Milyonlarca futbolsever bu önemli mücadele için ekran başında olacak. Bazı izleyiciler uydu yayınından izlemeyi tercih edecek. Bazı izleyiciler ise internet üzerinden izlemeyi tercih edecek. İskoçya ile Çekya arasındaki maçı full HD ve canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

İskoçya - Çekya maçı muhtemel 11'ler

İskoçya XI: Marshall, Hendry, Hanley, Tierney, O’Donnell, McTominay, McGregor, McGinn, Robertson, Dykes, Adams

Çekya XI: Vaclik, Coufal, Celustka, Kalas, Boril, Soucek, Kral, Masopust, Darida, Jankto, Schick

İskoçya, İsveç'te düzenlenen Euro 92 ve İngiltere'de düzenlenen Euro 96'nın ardından 3. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılıyor. İskoçya'ın en öne çıkan oyuncuları Liverpool forması giyen takım kaptanı Andrew Robertson, Arsenal forması giyen Kieran Tierney ve Manchester United forması giyen Scott McTominay olarak görünüyor. Kuzey Britanya ekibi İskoçya'nın Euro 2020 D Grubu'ndaki rakipleri İngiltere, İskoçya ve Çekya oldu. İskoçya, Euro 2020'de ilk olarak Çekya ile karşı karşıya gelecek. Yugoslavya'da düzenlenen Euro 76'da Çekoslovakya adıyla şampiyon oldular. Çekoslovakya'nın dağılmasından bu yana düzenlenen her Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı başaran Çekya, bu turnuvada da yer alıyor. İskoçya ile Çekya, geçtiğimiz yıl Avrupa Uluslar Ligi gruplarında karşılaştı ve İskoçya iki maçtan da galibiyetle ayrıldı.

14-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar