Ramo 1. Bölüm izle

Ramo 1. Bölüm izle
Ramo 1. Bölüm izle; Show TV ekranlarında yeni bir dizi ekranlara gelmeye başlayacak. Ramo dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısında.

Ramo 1. Bölüm izle; Show TV ekranlarında Ramo adında yepyeni bir dizi ekranlara gelmeye başlayacak. Nasıl tepkiler alacağı merak edilen dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ramo dizisi daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Murat Yıldırım, Ezel dizisiyle akıllara kazınan Yiğit Özşener ve Diriliş Ertuğrul ile adını duyuran Esra Bilgiç başrollerde yer alıyor. Ramo dizisinin ilk bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilrisiniz.

Ramo izle

Ramo dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Yayınlanan fragmana gelen yorumlar ise Çukur dizisine oldukça benzediği yönünde oldu. Konusuna bakınca dizinin gerçekten de Çukur dizisiyle oldukça benzer yönleri olduğunu söyleyebiliriz. Ramo dizisi Adana'nın Taşkapı isimli mahallesinde geçiyor. Taşkapı Mahallesi, Ramo dizisi için yaratılmış kurgusal bir mahalledir. Ancak suç oranının hayli yüksek olduğu Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nden ilham alınarak yaratıldığını söyleyebiliriz. Taşkapı iki aile arasında paylaşılamayan bir mahalledir. Ramo dizisi adını Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo yani Ramazan Kurt karakterinden alıyor. Ramo, Kurt ailesinin başındaki genç bir adamdır. Kurt ailesi ise mazot kaçakçılığı sayesinde oldukça yükselmiş namları tüm Adana tarafından bilinir hale gelmiştir. Adana'nın yeraltı dünyasının bilinen ailelerinden Yıldırım ve Kurt aileleri arasında oldukça tehlikeli bir savaş başlayacaktır. Bu savaşın ortasında ise bir aşk yeşerecektir. Yıldırım ailesinin başındaki Cengiz Yıldırım'ın kızı Esra ve Ramo arasında büyük bir aşk vardır. Ramo sevdikleri için her şeyi yapabilecek ve düşmanlarının ise korkulu rüyası olabilecek bir adamdır. Adana'daki rekabet bir hayli kızışmıştır ancak bu durum İstanbul'da bulunan ve babaların babası olarak anılan Cihangir Bey'in işine gelmemektedir. Sevkiyatlar sekteye uğramaktadır. Bu yüzden Adana'ya sağ kolu Yavuz'u gönderir. Yavuz, Adana'ya gelerek durumu daha yakından takip etmeye başlar ve Kurt ailesini yakından tanımaya başlar. Ramo ile aralarında bir bağ oluşur.

Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum ve Yiğit Özşener yer alıyor. Bu isimlere ise Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Rüzgar Aksoy, Leyla Kader İlhan, Burcu Carvar, Sacide Taşener, Yıldırım Gücük, Nilüfer Açıkalın ve Macit Koper eşlik ediyor.

 

14-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler