Ramo 4. Bölüm İzle!

Ramo 4. Bölüm İzle!
Ramo 4. Bölüm İzle; 4 Şubat Salı 4. Bölümüyle ekrana gelen Ramo Dizisi’nin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlker Aksum gibi oyuncuların rol aldığı Ramo 4 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Uzun süren bir hazırlık sürecinden sonra yayına giren ve ilk bölümünden itibaren seyircinin merak ve heyecanla takip ettiği Ramo Dizisi’nde son olarak Boz’un Neco’yla olan kavgasından sonra işler iyice çığırından çıkmış ve bu olay sonrası Cengiz ve ailesi Ramo’dan Boz’un teslim edilmesini istemiştir. Ancak Ramo Boz’u teslim etmemiş ve böylece Adana’da yer altı dünyasının patronu olan Cengiz’in emirlerine karlı gelmiştir. Adana’da işler çığırından çıkmak ve büyük bir savaş başlamak üzeredir. Salı Akşamlarının en iddialı dizisi Ramo’nun son Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’nin bu sezon yeni başlayan ve Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma başarısını gösteren dizisi Ramo bu akşam 4. Bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde Ramo’nun Boz’u Cengiz ve ailesine teslim etmemesi üzerine Ramo Cengiz’in karşısına götürülmüş ve hesap sorulmuştu. Ardından İstanbul Mafyası sorunun çözümü için eski usule başvurma kararı vermişti. Buna göre Ramo’nun kız kardeşi Fatoş Neco’yla evlenirken Ramo’da Cengiz2in kızı Sibel’le evlenecekti. Ancak her iki ailede bu teklifi kabul etmez. Ancak tarafların vereceği karar ya savaş çıkaracaktır ya da kimse isteyerek şartları kabul etmese de sulh sağlanacaktır.

Ramo 4. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Ramo Sibel’le evlenecek midir? Üstelik ramo kız kardeşi Fatoş ve en yakın arkadaşı kardeşim dediği Boz arasındaki ilişkiyi de öğrenmiştir. İstanbul Mafyası’nın verdiği karar kimsenin içine sinmez. Sibel’de babasının katiliyle evlenmeyi kabul etmez. Ancak şartlar taraflara başka şans tanımaz ve İstanbul Mafyası’nın verdiği karar taraflarca mecburen kabul edilir. Adana’da nikah hazırlıkları başlar. herkes her şeyin yeniden yoluna girdiğini düşünürken Halef ve Neslihan boş durmazlar ve Ceyhan’ı hapisten kaçırmayı başarırlar. Evlilik hazırlıklarında sona gelinirken Ramo’nun kız kardeşi Fatoş dayanamaz ve Boz’u arar. Boz’dan gelip kendisini kurtarmasını ister. Öbür taraftan ise Ceyhan Ramo’nun düğün törenini basar ve Ramo’nun abisi Hasan’ı öldürme planları yapar. Ramo’nun abisi hasan her şeyden habersiz Ceyhan’ın tuzağına düşer ve ateş çemberin ortasında kalır. Ramo ise bu sırada çaresizce çırpınır ama yapacak bir şeyi yoktur. Ramo ve Ceyhan karşı karşıyadır.

Ramo 4. Bölümü tek parça ve ful izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi ihmal etmeyin.

04-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar