Ramo 5. Bölüm İzle!

Ramo 5. Bölüm İzle!
Ramo 5. Bölüm İzle! 11 Şubat Salı akşamı yayınlanan Ramo 5. Bölüm tek parça ful izlemek için canlı bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Ramo 5. Bölüm İzle! Başrollerini Murat yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlker Aksum gibi usta oyuncuların paylaştığı BKM Film tarafından yapılan Ramo dizisi bu akşam 5. Bölümü ile saat 20:00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak. Adana ve çevresinde çekilen ve seyircinin gönlünü mest eden Ramo 5. Bölüm Canlı izlemek için bağlantına linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

RAMO 5. BÖLÜM KONUSU

Ramo Son Bölüm Tek Parça İzle! Geçtiğimiz hata 4. Bölümü yayınlanan Ramo dizisinde, Ramo Boz ve Fatoş'un ilişkisini öğrenmiştir. Ancak Mafya Ramo ve Sibel'in evlenmesini iztemiş hatta nikah hazırlıklarına başlamıştır.  Fatoş ise düğün günü Boz'u arayıp yardım ister. 

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ise, Hasan, Ceyhan tarafından düşürüldüğü pusuda tek başına ateş altında kalır. Ramo’nun onu kurtarmak için fazla vakti yoktur. Diğer yandan kanala atılan Boz, dört bir yandan aranmaktadır. Ama Boz’un izini bulamazlar. Ramo zaman geçtikçe Boz için daha da endişelenmektedir.  

Hasan ise  Ceyhan tarafından pusudakalır. Tek başınadır, ateş altındadır. Ramo’nun onu kurtarmak hiç vakti kalmamıştır.Öte yandan Boz dört bir yandan aranmaktadır. Kanala düşmüştür ve Kimse Boz'un izini bulamaz. Ramo Boz'u bulamadıkça çileden çıkar. Ramo endileşendikçe ne yapacaktır?

Ceyhan’a kimin yardım ettiği en merak edilen sorudur. Boz’un en son Fatoş’u almaya gittiği öğrenilir. Ramo, Boz’ubulamayınca onu öldürüp kanala atıldığını düşünür. Boz'dan emin olmak için  Halef’i bulur. Sibel ise bu karışıklığı fırsat bilir ve saklanan gizli geçidi keşfeder. Artık Sibel'in hain  planını hayata geçirme zamanı gelmiştir.

Salı akşamları yayınlanan ve Adananın yüreğinde yaşayan Ramo 5. Bölüm tek parça izlemek için detayları haberimizde bulabilir ve Show TV'de saat 20:00'de izleyebilirsiniz. 

İyi Seyirler.

11-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar