Ramo 6. Bölüm İzle!

Ramo 6. Bölüm İzle!
Ramo 6. Bölüm İzle; 18 Şubat Salı akşamı 6. Bölümüyle ekrana gelen Ramo Dizisinin 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 6. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlker Aksum, İdil Fırat, Rüzgar Aksoy ve İlkay Kayku gibi isimlerin yer aldığı Show Tv’nin yeni başlayan dizisi Ramo Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Henüz yeni başlamasına rağmen seyirci tarafından çok sevilen ve Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi Ramo, Adana mafyası içindeki bir gencin mafyaya savaş açması ve ailesini koruma hikayesini konu alıyor. Show Tv’nin Çukur’dan sonra ikinci en çok seyredilen dizisi olan ve seyirci tarafından heyecanla beklenen Ramo bu akşam yeni ve seyirciyi heyecandan heyecana sürükleyecek bir bölümle ekrana geliyor. Salı akşamlarının sevilen dizisi Ramo’yu tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’nin henüz yeni başlayan başarılı dizisi Ramo bu akşam 6. Bölümüyle ekrana geldi. Başladığı günden beri heyecanın bir an bile düşmediği ve her bölümü heyecanla seyredilen Ramo Dizisi bu akşam yayınlanacak bölümde de seyirciyi ekrana kilitleyecek. Geçtiğimiz bölüm hapisten çıkan Ceyhun’un Ramo’dan intikam almak için karşısına çıkması ve öbür taraftan abisi Hasan’a tuzak kurması Ramo’yu çaresiz bırakmıştı. Ramo ya abisini kurtaracak ya da kanala atılan Boz’a yardıma gidecektir. Çaresizlik içinde kıvranan Ramo’yu 6. Bölümde ise daha zor kararlar beklemektedir.

Ramo 6. Bölümde Neler Yaşanacak?

Salı akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo bu akşam 6. Yeni bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz bölüm Ceyhun’un hapisten çıkması ve Ramo’dan intikam almak için harekete geçmesi Ramo ve ailesi üzerinde büyük etkiler uyandırmıştı. Abisi Hasan iki ateş arasında kalmış ve en yakın arkadaşı kardeşim dediği Boz ise kanala atılmıştı. Ramo yeni bölümde ailesini korumak için harekete geçer. Artık Adana’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu sırada Sibel tarafından bıçaklanan Ramo daha mahalleye dönemeden Ceyhun harekete geçer ve Mahalleyi basar. Savaş alanına dönen mahallede Ramo ailesinden çok kayıp yaşanır. Ceyhun bu baskından yaralı olarak kurtulur ancak savaş daha yeni başlamıştır. Ancak Ramo Ceyhun’un peşine düşmüşken Ceyhun’dan hiç beklenmedik bir hamle daha gelir.

Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi Ramo’yu tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

18-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar