Ramo 7. Bölüm izle

Ramo 7. Bölüm izle
Ramo 7. bölüm izle! Show TV'de yayınlanan Ramo dizisinin bu akşam yayınlanan 7. bölümünü izlemek için tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Ramo 7. bölüm izle; BKM'nin Show TV için yaptığı Ramo dizisinin 7. bölümü ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizide çok tehlikeli bir savaşa hazırlık yapılır. Ramo, ailesini bu savaşa hazırlarken Sibel, Ramo'nun geçmişiyle ilgili pek çok şey öğrenir. Ramo dizisinin 25 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünü izlemek için tüm detaylar haberimizde!

Ramo 7. bölüm izle

Son derece sevilen dizilerden biri olan Ramo'nun 25 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünü izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Bununla ilgili Ramo dizisi ile ilgili pek çok detaya da haberimiz üzerinden ulaşabileceğinizi tekrardan hatırlatalım.

Ramo son bölüm izle

Ramo 7. bölüm özeti

Tüm aile, Ramo'nun talimatıyla bir araya gelir. Ailenin uzunca bir süredir beklediği, iple çektiği gün sonunda gelmiştir. Varlıklarını devam ettirebilmek için yapabilecekleri tek bir şey vardır o da savaşmak. Doğan'ın aklında pek çok tilki dolanmaktadır. Ramo'dan şüphe duyan Doğan, Ramo'nun, babasının intikamını alamayacağını düşünmeye başlamıştır. Bu nedenle Alpay'dan intikam alabilmek için bireysel planını devreye sokar. Yanına aldığı Şahin ile birlikte, babasının intikamını alabilmek adına Alpay'ı takibe başlarlar. Adana Komisyonu ve Ramo, büyük bir petrol sevkiyatı yapmak için anlaşırlar. Alpay bu duruma karşıdır. Ramo'nun ayağını kaydırmak için hemen harekete geçer. Sevkiyatı baltalamak adına elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sibel de mahalleye gelir. Ancak geldiği yerde hoş karşılanmamaktadır. Herkes onu burada istemediğini Sibel'e belli eder. Buna karşın ona iyi davranan tek bir kişi vardır. O da yalnızca ve yalnızca Sabahat'tır. Sabahat ile uzun bir sohbet yaparlar. Sabahat'tan Ramo ile ilgili bilmediği pek çok şey öğrenir. Ailesine karşı yapılan hazırlığı gören Sibel, ailesi için endişe duyar. Sibel, Ramo'dan tek bir şey ister o da sevdiği insanlara bir zarar gelmemesidir.

Ramo dizisi oyuncu kadrosu

BKM'nin hazırladığı Show TV'nin ekrana getirdiği Ramo dizisinin oyuncu kadrosunu Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Cemre Baysel, Rüzgar Aksoy, Hakan Salınmış, İlkay Kayku, İhan Şen, Macit Koper ve Sacide Taşaner oluşturuyor.

25-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler