Ramo 8. Bölüm İzle!

Ramo 8. Bölüm İzle!
Ramo 8. Bölüm İzle; 3Mart Salı akşamı 8. Bölümüyle ekrana gelen Ramo Dizisi’nin 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 8. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Görkem sevindik gibi oyuncuların rol aldığı Ramo 8. Bölüm 3 Mart Salı akşamı saat 20.00 da Show TV’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren Salı akşamlarının en iyi reyting yapan dizisi Ramo her bölüm seyirci tarafından ilgiyle ve merakla seyrediliyor. Seyircinin sevgilisi haline gelen dizi özellikle son bölümlerde adeta nefesler tutularak takip ediliyor. BKM tarafından hazırlanan ve Adana’da çekilen Ramo Adana mafyasına kafa tutan bir gencin ailesini korumak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Geçtiğimiz bölüm Adana mafyasıyla girilen savaşta birçok yakınını kaybeden Ramo’nun bu bölüm ne yapacağı seyirci tarafından da oldukça merak ediliyor.

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Son bölümde Adana mafyası ve Ceyhun’un mahalleye saldırması üzerine birçok yakınını kaybeden Ramo çaresizdir. Bu kadar acıya dayanamayan Ramo bir karar vermek zorunda kalır ve ailesini korumak ve Adana mafyasına hesap sormak için harekete geçer. Bu savaş son zamanlarda yaşanan en büyük savaş olacaktır. Ramo ya kaybedecek ya da mafyayı dağıtacaktır.

Ramo 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ramo’nun uzun yıllardır aradığı ve babasının katili olarak bildiği Süleyman nihayet karşısındadır. Ramo’nun yıllardır içinde bir yara olan babasının intikamını alması için önünde hiçbir engel yoktur. Ramo artık içinde biriktirdiği ve yıllardır sabrettiği ve kendisini yıpratan intikam acısından kurtulacaktır. Ramo Süleyman’ı yanına alır ve uzak bir yere giderler. Öbür taraftan mahalleye saldırı sırasında kardeşini kaybeden Alpay deliye dönmüştür. Alpay kardeşinin intikamını almak için hiç vakit kaybetmeden harekete geçer ve her şeyi göze alarak büyük bir operasyona başlar. Ramo ise Adana Mafyasına açtığı savaşta yanında olanların kendisini terk etmesiyle yalnız kalmaya başlar. Yavuz Ramo’nun çok ileri gittiğini düşünerek Ramo’yu yalnız bırakır. Öbür taraftan Ramo başlattığı savaşta ilk olarak Fatoş’u kurtarmak ister. Bu arada Sibel’de Fatoş’u bulması için Ramo’ya yardım eder. Ramo kardeşi Fatoş’u kurtarmak her şeyi göze alacaktır. Bu uğurda yapılması gereken ne varsa onu yapacaktır. Ancak bu sırada yaşanan bir gelişme Ramo’nun tüm planlarını alt üst eder. Ramo’nun 8. Bölümünde yaşanacak olanların hepsi ve daha fazlası bu akşam Show Tv’de Ramo’nun 8. Bölümünde.

Ramo 8. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olabilmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

 

03-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar