Avatar Atakan Şehitler Adına Kazandı!

Avatar Atakan Şehitler Adına Kazandı!
Avatar Atakan Şehitler Adına Kazandı, Ünlü kick boks sporcusu olan, dünyada başarıları ses getiren Avatar Atakan galibiyetini Suriyede Şehit olan 34 Askere armağan etti!

Ünlü Kick Boks oyuncusu Çağan Atakan Arslan, Bu akşam İstanbul BH Conference Airport Hotel'de yapılan karşılamada Fransız rakibi Malili Camara ile ringe çıktı. Siyahi dövüşcü Diaguely Malili Camara'nın üstün başarı sergilemesi beklenirken Suriyede şehit düşen 34 askerimiz için ringde ter döktü.

AVATAR ATAKANDAN ÜLKESİNE BÜYÜK ARMAĞAN

Azminin ve başarısının karşılığını alan Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan ringde 3 raunt geçirerek Fransız oyuncusunu nakavt etti. Sevincini ve amacını Asker selamı ile şanlı Türk bayragını havaya kaldırarak gösteren Avatar Atakan, bu milletin gücünü birkez daha göstermiş oldu. Ülkesi için sevgisini ve saygısını sonuna kadar direnerek ve rakibi mindere sererek gösteren Atakan, Ülkesinin sevgisini bir kez daha kazandı.

AVATAR LAKAPLI ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

1989 yılında dünyaya merhaba diyen Çağan Atakan, küçük yaşlarda spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye ilgi duymuş ardından 17 yaşında dövüş sporu ile ilgilenmeye başlamıştır. Hayatının hemen hemen her döneminde sporu kendisine örnek edinen disiplinli sporculardan biri olmuştur.  Spor alanında oldukça iyi olan sporcu kickboks, muay thai ve free fight dallarında adından ve başarılarından sıkça söz ettirmiştir. Bir dönem dizilerde ve Sinema filmlerinde yer alan başarılı sporcu 2019 yılında da Survivor yarışmasına katılarak üstün başarılara imza atmıştır. 

Modellik ve aynı zamanda mankenlik yapan Çağan Atakan, Türkiyenin ilk Turkish Power Wrestling'de soldier olarak ringte yer almıştır.  Evli ve bir çocuk babası olan Çağan Atakan bir süredir Amerikada yaşamaktadır.

 

02-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar