Ramo Dizisi Oyuncu Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!

Ramo Dizisi Oyuncu Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!
Hazırlıkları devam eden ve BKM tarafından Show Tv için hazırlanan Ramo güçlü oyuncu kadrosuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Diziye son olarak İlkay Kayku da dahil oldu!

BKM Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Ramo Dizisi’yle ilgili geçtiğimiz günlerde yaşanan yönetmen krizinin aşıldığı görülüyor. Yönetmenliğini Şevki Doğan’ın yapacağı açıklanan ancak daha sonra ünlü yönetmenle ayrılık yaşayan BKM yönetmen krizini yeni yönetmen Yağız Alp Akaydın ile çözdü ve dizinin yapılan bütün çekimleri iptal edilerek yeni baştan çekimlere başlandı. Oyuncu kadrosunda Murat yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İdil Fırat, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşener, Burcu Cavrar, İlhan Şen, Yıldırım Gücük ve Rüzgar Aksoy gibi usta oyuncuları yer aldığı Ramo dizinin aralık ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri devam ederken yapım şirketi de oyuncu kadrosunu hikayeye göre yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Ramo dizisine usta bir oyuncu daha katıldı. İlkay Kayku. İşte detaylar!

İlkay Kayku Ramo Dizisi’nde!

Show Tv’de seyirciyle buluşacak olan ve BKM tarafından hazırlanan Ramo dizisi ekrana gelmek için gün saymaya başladı. Senaryosunu Yılmaz şahin’in yaptığı dizinin çekimleri Adana’da devam ediyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna bir oyuncu daha katılırken seyirci dizinin başlayacağı tarihi sabırsızlıkla bekliyor. Başrolünde usta oyuncu Murat Yıldırım’ın oynadığı diziye güzel ve başarılı oyuncu İlkay Kayku’da katıldı. Daha önce Beni Affet, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Deniz Yıldızı gibi dizilerde rol alan ve başarılı bir oyunculuk geçmişi bulunan İlkay Kayku bundan böyle Ramo Dizisi kadrosunda yer alacak.

İlkay Kayku Kimdir?

Güzel oyuncu İlkay Kayku 14 Kasım 1972 yılında Kastamonu’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimin ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. 2002’de Ankara Sanat Tiyatrosu sınavına girmiş ve kazanmıştır. Ardından oyunculuğa adım atmıştır. Oyuncu ilk olarak 2009 yılında Deniz Yıldızı adlı diziyle kamera karşısına geçmiştir. Güzel oyuncu Deniz Yıldızı’nın ardından beni Affet ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizilerinde rol almıştır.

Ramo Dizisi Konusu Nedir?

Yakın bir zamanda Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Ramo dizisinde iki aile arasında sürüp gelen büyük bir mücadele ve bu mücadelenin ortasında yeşerecek büyük bir aşkın hikayesi işlenecektir. Dizide Adanalı deli dolu bir genç olan Ramazan ile Sibel’in imkansız aşkı farklı bir dille anlatılacaktır.

11-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar