Yasak Elma Nadir Kılıç (Hakan Karahan) Kimdir?

Yasak Elma Nadir Kılıç (Hakan Karahan) Kimdir?
Halit’in gizemli ortağı olarak Yasak Elma’ya katılan Nadir Kılıç karakterine can veren Hakan Karahan kimdir,dizideki rolü nedir?

Pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisine yeni bir karakter dahil oldu. 11 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 56. Bölümde ortaya çıkan gizemli ortak, diizye yeni bir soluk yepyeni bir heyecan getirdi. Halit’in gizemli ortağı olarak Yasak Elma’ya katılan Nadir Kılıç karakterine can veren Hakan Karahan kimdir, dizideki rolü nedir dedik ve sizler için araştırdık. Şimdi detaylar…

Yasak Elma Nadir Kılıç (Hakan Karahan) Kimdir?

11 Kasım Pazartesi akşamı 56. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma, Fox Tv’nin iddialı dizilerinden olmayı sürdürüyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Nesrin Cevadzade ve Barış Kılıç'ın başrolde olduğu diziye yeni bir karakter dahil olduğu. Hakan Karahan’ın can vereceği gizemli ortak Nadir Kılıç karakteri Yasak Elma'nın 57. yeni bölüm fragmanında yer aldı.

Fox TV tarafından yayınlanan 57. Bölüm fragmanına göre Halit'in şirketine ortak olan eski düşmanı Nadir Kılıç tüm dengeleri değiştirecek.

Halit'in gizemli ortağı!

Yasak Elma'da heyecan gittikçe artıyor. Halit'in eski düşmanı Nadir Kılıç birdenbire ortaya çıkıyor ve tüm dengeleri alt üst ediyor. Halit'in şirketine ortak olan Nadir, aynı anda Ender ve Yıldız'la yakınlaşarak ikilinin arasını açıyor. Tanıtımda geçen şu sözler gizemli rtak Nadir Kılıç’ın dizinin bundan sonraki sürecini ne denli etkileyeceğinin de işareti olacak. “Bazen insan yanlış yerde olduğunu farkedemez. Size kimse gerçekleri söylemiyorsa zaten doğru yerde değilsiniz demektir"aniden ortaya çıkan ve şirketin yönetim kurulu toplantısına katılan Nadir, Halit'e unutamayacağı bir şok yaşatıyor. Topklantıda Nadir Kılıç’ın sözleri şirketteki yeni söz sahibini kim olacağını da belirtiyor. "Yeni ortağın benim. Burada bana yardımcı olacak, işlerimi yürütecek yeni birini işe aldım. Artık tüm yetkiler onda"

Hakan Karahan Kimdir?

1960 doğumlu Hakan Karahan çok yönlü kişiliğiyle tanınıyor. Müstear isim olarak Sinan adını kullanan Hakan Karahan Robert Koleji'ni bitirdi. Lisans eğitimi almak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne giden sanatçı, lisans eğitimini Miami Üniversitesi'nde işletme üzerine yaptı. 1983 yılında mezun olduktan sonra Cenevre'de Dupont de nemours’da işe başladı.  Yıllar sonra ülkesine Hakan Karahan, Sabancı Holding bünyesindeki çeşitli kuruluşlarda hizmet etti. 2003 yılında bıraktığı iş hayatında çeşitli yayın organlarında yetmişe yakın makale yazdı. 2006 senesinde Kanal D’de yayınlanan Sağır Oda adlı diziyi hem yazdı hem de 42 bölüm oynadı. Sektöre hızlı giren Hakan Karahan, edebiyat eserlerinin sinemaya uyarlanması amacıyla Narsist film adında bir film yapım şirketi kurdu ve 5 edebiyat eserinin film haklarını satın aldı. Aynı zamanda iyi bir sporcu olan oyuncu, siyah kuşak üçüncü dan aikidocudur. Hakan Karahan’a canlitv olarak baaşrılar diliyoruz.

Görev yaptığı yapımlar

Sağır Oda

Gölgesizler

Kaptan Feza

Ateşin Düştüğü yer

Yüreğine Sor

Zeytin Tepesi

Kaçak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

12-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar