Ramo Dizisi’ne Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?

Ramo Dizisi’ne Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?
Yeni sezonda Show Tv'de yayınlanacak olan Ramo için hazırlıklar devam ediyor. Adana'da çekilecek dizi için son olarak genç oyuncu Cemre Baysel'le anlaşıldı. İşte detaylar!

Dizi sektörü ülkemiz için büyük bir ekonomik alan olmaya devam ediyor. Her yıl yapılan onlarca dizinin mali boyutu milyonları aşarken yapım şirketleri tv kanalları için proje üretmeye ve yapmaya hız kesmeden devam ediyor. Her ne kadar televizyonlarımızda özgün projeler yer almasa da ve televizyonlarda yayınlanan diziler hep aynı olay örgüsü ve aynı konular etrafında dönüp dursa da dizi sektörü büyük bir ekonomik güç olarak hayatına devam ediyor. Televizyonlarımızda zaman zaman farklı diziler çıksa da çoğunluk ne yazık ki hep benzer dizilerden oluşuyor. Yeni sezon için hazırlanan dizilerin büyük çoğunluğu da ne yazık ki yine böyle. Ancak son zamanlarda adından sıkça söz edilen ve cast çalışmalarında sona gelinen Ramo dizisi bu klasik konulardan uzaklaşacak gibi duruyor. Her ne kadar mafya odaklı bir dizi olarak lanse edilse de yinede uygulamada farklı olacağı değerlendiriliyor. BKM Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan Ramo dizisinde cast çalışmaları devam ediyor. Murat Yıldırım’ın başrol oynayacağı diziye Görkem Sevindik'ten sonra Cemre Baysel katıldı. İşte ayrıntılar!

Cemre Baysel Ramo’ya İmza Attı!

BKM Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve senaryosu Yılmaz Şahin tarafından kaleme alınacak olan Ramo’nun yönetmeni henüz belli olmadı. Adana’da çekilecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım ve Görkem Sevindik’in yer alacağı Ramo’ya son olarak başarılı oyuncu Cemre Baysel’de katıldı. Yapım şirketi başarılı oyuncuyla sözleşmeyi imzalarken dizinin cast çalışmaları da devam ediyor.

Cemre Baysel Kimdir?

Yeni yayın döneminde Show Tv’de ekranlara gelecek olan Ramo dizisinde Murat Yıldırım’ın (Ramazan – Ramo)kız kardeşi rolünü oynayacak olan Cemre Baysel; 5 Şubat 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyuncu eğitimine halen Eğe Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümünde devam etmektedir. Cemre Baysel ilk oyunculuk tecrübesini 2014 yılında Yeşil Deniz adlı diziyle yaşamıştır. Genç oyuncı yeşil deniz’in ardından İsimsizler adlı dizide rol almıştır. Oyuncu 1.66 metre boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. Genç Oytuncu Cemre Baysel şu yapımlarda rol almıştır. Yeşil Deniz (Gonca - Tv Dizi), İsimsizler (Gülperi - Tv Dizi), Payitaht Abdülhamit (Firuze - Tv Dizi), Elimi Bırakma (Melis - Tv Dizi).

14-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar