Şampiyon dizisi Eylül (Deniz Özlem Durmaz) kimdir?

Şampiyon dizisi Eylül (Deniz Özlem Durmaz) kimdir?
TRT 1'den ekrana gelecek Şampiyon dizisinde rol alacak isimlerden birisi Deniz Özlem Durmaz oldu. Şampiyon dizisi Eylül (Deniz Özlem Durmaz) kimdir?

Tolgahan Sayışman'ın başrolde yer alacağı Şampiyon dizisi yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olacak. Yeni sezon için hayli iddialı olan Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosu büyük ölçüde şekillendi. Şampiyon dizisinde rol alacak isimlerden birisi Deniz Özlem Durmaz olacak. Şampiyon dizisinde Eylül karakterine can verecek olan Deniz Özlem Durmaz kimdir? Deniz Özlem Durmaz hakkındaki bilgiler.

Şampiyon dizisi Eylül (Deniz Özlem Durmaz) kimdir?

Deniz Özlem Durmaz, 19 Kasım 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi'nden mezun olan Deniz Özlem Durmaz oyunculuğua FOX TV'de yayınlanan Deniz Yıldızı dizisiyle başladı. 2009 yılında Deniz Yıldızı dizisinde rol almaya başlayan Deniz Özlem Durmaz, diziden ayrıldı ve 2013 yılında tekrar katıldı. Dizide Esra karakterine can verdi. 2014 yılında Kanal D'den ekrana gelen Alın Yazım dizisinde Selma karakterini canlandırmaya başladı. 2015 yılında FOX TV'den ekrana gelen Karagül dizisinde Nazlı karakterini canlandırmaya başladı. 2016 yılında ise TV8'den ekrana gelen Adını Sen Koy dizisinde rol almaya başladı. Deniz Özlem Durmaz'ın rol aldığı son dizi Star TV'den ekrana gelen Yaralı Kuşlar oldu. Deniz Özlem Durmaz'ı yeni sezonda TRT 1'den ekrana gelecek olan Şampiyon dizisinde izleyeceğiz. Şampiyon dizisinde Eylül karakterini canlanıracak.

Şampiyon dizisi konusu ne?

Şampiyon dizisi Kafkas lakabı taşıyan bir boksör ve küçük oğlu Emir'in başından geçenleri konu alacak. Kafkas yıllar önce boksu bırakmış, oldukça fazla başarı elde etmiş bir boksördür. Aradan geçen uzun zamanın ardından yeniden boksa dönmek zorunda kalır. Aslında aklında boksa dönmek gibi bir şey yoktur olmasa da çok sevdiği oğlu için bunu yapmak zorunda kalır. Kafkas'ı boks müsabakalarına hazırlayacak kişi Yaman Günaltay olacak. İçinde ona karşı oldukça kuvvetli bir sadakat vardır. Birbirlerini uzun yıllardır tanımaktadırlar. Tüm bunlar olurken Suna adındaki bir kadına aşık olur. Başarılı bir doktor olan Suna'da Kafkas'a aşıktır. Kafkas'ın oğlu Emir ise her fırsatta babasını düşünen saf ve tatlı bir çocuktur.

Şampiyon dizisi ne zaman başlayacak?

Şampiyon dizisinin başlangıcı ise Eylül ya da Ekim ayı içerisinde olacak. İzleyiciler büyük bir beklentiyle Şampiyon dizisinin başlamasını bekliyor. 

15-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar