TLC’den Yerli Dizi Sürprizi!

TLC’den Yerli Dizi Sürprizi!
Tematik yayın yapan kanallardan TLC farklı formattaki programlarıyla dikkat çekiyor. Kanal şimdi de seyircinin sevdiği dizilerin tekrarlarını ekranına taşıyacak. İşte detaylar!

TLC Discovery Communications’ın 6 Kasım 2015’te o günkü adıyla CNBC-e’yi devralması ve ismini ve içeriğini değiştirmesiyle yayına başladı. Kanal, kurgu, yaşam tarzı ve realty şovlarla adından sıkça söz ettirmeye ve ülkemizde en çok izlenen tematik kanallar arasına girmeyi başardı. Şifresiz yayınlanan kanal son zamanlarda özellikle Temizlik Avcıları adlı programla adından sıkça söz ettirmişti. Kanal aynı zamanda yabancı dizileri de yayınlayarak seyirci toplamayı başarmıştı. TLC’nin bugünlerde yeni bir atak peşinde olduğu medya kulislerinde sıkça konuşulan konulardan. Kanal yapacağı yerli programlar ve diğer projelerle en çok seyredilen kanallar arasına girmeyi ve belli bir seyirci kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Bunun yolunun da ülkemizde yerli dizilerden geçtiğini görmüş olacak ki TLC’de yerli dizileri radarına almış durumda. İşte detaylar!

TLC Yerli Dizi Yayınlamaya Hazırlanıyor!

Türkiye’nin tematik kanalları arasında en çok seyredilen ve yaptığı cesur ve çarpıcı programlarla seyirciyi ekranına çekmeyi başaran TLC yeni bir atak peşinde. Kanal daha önce yerli yapım olarak hazırlanan ve Türk televizyonlarında yayınlanan dizileri alarak tekrarlarını yayınlamak ve seyirciyi kendi ekranına çekmenin peşinde. Konuyla ilgili Milliyet Gazetesi yazarı Sinan Koloğlu’na açıklama yapan TLC genel yayın yönetmeni Ayşen Şenon, başka kanallarda yayınlanan ancak TLC’nin yayın formatına uyacak yerli dizileri TLC’de ekrana getirmeyi, hatta 150 dakikalık dizileri 45 dakikalık versiyonlarıyla seyirciyle buluşturmayı düşündüklerini açıkladı. Henüz bu konunun netleşmediğini dile getiren Ayşen Şenon TLC’nin daha önce Star Tv’de yayınlanan ve seyirci tarafından çok seyredilen “İşler Güçler” ve “1 Erkek 1 Kadın’ı tekrar bölümleriyle TLC’de yayınladıklarını hatırlatıyor.

TLC’nin Başarılı Yapımları!

Özellikle genç kitlenin daha çok tercih ettiği TLC daha çok değişik ve farklı formattaki yapımlarıyla dikkat çekiyor. Kanalın programlarından “Bu Ben Miyim?” ve “Temizlik Avcıları” ülke sınırlarını bile aşmış durumda. Hatta TLC’de yayınlanan Temizlik Avcıları programının sunucularından biri geçtiğimiz günlerde Fox Tv’ye transfer olarak “Temizlik Benim İşim” adlı programa başlamıştı. TLC özellikle farklı formatlarla seyirciyi ekranına çekmeye çalışırken yeni sezonda başlayacak olan “Çapraz Organ Nakli” adlı programın sezonun en flaş yapımlarından olacağı iddia ediliyor.  

13-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler