Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım müjdeli haberi aldı!

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım müjdeli haberi aldı!
Ramo dizisinde başrol oyuncusu olarak yer Murat Yıldırım'a müjdeli haberi eşi İman Elbani verdi. Sevilen oyuncu Murat Yıldırım'ın çok istediği dileği gerçek oldu! İşte detaylar…

Sevilen oyuncu Murat Yıldırım Show Tv'nin son dönemde yayınladığı iddialı dizi Ramo'da başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Ünlü oyuncu son günlerde ise yeni bir heyecan yaşıyor. Yıldırım'a Faslı eşi İman Elbani tarafından müjdeli bir haber verildi. Murat Yıldırım baba olacağını öğrendi ve son günlerde çok istediği çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ünlü çift daha önce 2017 yılında yine bebek sevinci yaşamıştı fakat Elbani düşük yaptığı için bebeklerini kaybetmişlerdi.

Ünlü çift nazardan korkuyor

Ramo'nun sevilen oyuncusu Murat Yıldırım'ın baba olacağı haberi kendisine ve ailesine farklı bir mutluluğa sebep oluyor. Sevilen oyuncunun baba olacağı haberi Hürriyet gazetesinde yer aldı. İman Elbani'nin eşine mutlu haberi verdiği fakat çiftin nazarlanma korkusuyla bebek sevinçlerini sakladıkları iddia edildi. Daha önce kötü bir tecrübe yaşayan çift bebeklerini kaybetmiş ve ruhsal olarak çok etkilenmişti. Yeniden bebek sevinci yaşayan Elbani'nin 2 aylık hamile olduğu belirtildi. Ünlü çift haberi duyurmak istemese de Yıldırım ve Elbani'nin bebek sevinci magazin gündemine yansımış oldu.

İlk hamileliği düşükle sonuçlanmıştı

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Faslı bir kadın olan İman Elbani ile 2016 yılında evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin en büyük isteklerinden biri de bebek sahibi olmak. Elbani ilk hamileliğini 2017 yılında yaşamış ve bu durum düşükle sonuçlanmıştı. Ünlü çift yeniden bebek bekliyor ve bu sevinci şimdilik göz önünde yaşamak istemiyor.

Ramo seti İstanbul'a taşındı

Oyuncu Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğundan ayrılmış ve pandemi süreci öncesi Ramo dizisiyle ekranlara dönüş yapmıştı. Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo'da Murat Yıldırım güzel oyuncu Esra Bilgiç eşlik ediyor. Adana'da çekimleri yapılan dizi yeni sezon için setini İstanbul'a taşımıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda değişikler yaşanacağı da gelen bilgiler arasındaydı. Yeni sezona bebek sevinciyle başlayacak Murat Yıldırım'ın moralinin daha yüksek olacağı bekleniyor.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar