Reyting Sonuçları: 15 Şubat 2022 Salı

Reyting Sonuçları: 15 Şubat 2022 Salı
15 Şubat 2022 Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. TİAK'ın ölçümlediği reytinglerde hangi yapım ne kadar izlenme oranı aldı? İşte dünün reytingleri.

15 Şubat 2022 Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

Destan, Evlilik Hakkında Her Şey, Masumlar Apartmanı ve Survivor All Star'ın ekrana geldiği Salı gününe yeni bir dizi daha dahil oldu. Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı 'Baba' dizisi dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Peki birbirinden iddialı yapımların arasında ilk bölümüyle ne kadar izlenme aldı? İşte dünün reyting sonuçları.

ZİRVENİN ADI SURVİVOR

Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star dün ekrana gelen bölümüyle tüm reyting gruplarında günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

DESTAN NE KADAR İZLENDİ?

Atv'nin sevilen dizisi Destan zirveye çok yakın. Total izleyici grubunda günü ikinci sırada tamamlayan yapım, AB izleyici grubunda altıncı sırada yer aldı. ABC1'de ise Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber'in gerisinde kalarak üçüncü sırada günü tamamladı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY GÜNÜ HANGİ SIRADA TAMAMLADI?

Oyuncu transferleriyle bu hafta sık sık haberlere konu olan Fox'un sevilen dizisi 'Evlilik Hakkında Her Şey' total izleyici grubunda günü sekizinci sırada tamamladı. AB izleyici grubunda Total'a göre daha iyi sonuçlar elde eden dizi beşinci sırada yer alırken, ABC1'de yedinci sırada yer alabildi.

BABA İLK BÖLÜMÜYLE REYTİNGLERDE HANGİ SIRADA YER ALDI?

Show TV'nin yeni dizisi 'Baba' dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı 'Baba' sosyal medyada izleyiciden olumlu geri dönüşler aldı.

Dizi dün ekrana gelen bölümüyle total izleyici grubunda altıncı, ab izleyici grubunda dördüncü ve abc izleyici grubunda dördüncü sırada günü tamamladı.

15 ŞUBAT SALI TOTAL İLK 10

15 şubat salı total reyting sonuçları ilk 10

15 ŞUBAT SALI AB İLK 10

15 şubat salı ab reyting sonuçları ilk 10

15 ŞUBAT SALI ABC İLK 10

15 şubat salı abc reyting sonuçları ilk 10

Duyuru: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar