Reyting Sonuçları; 30 Kasım 2018 Cuma

Reyting Sonuçları; 30 Kasım 2018 Cuma
30 Kasım 2018 Cuma ekrana gelen dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Dün Gülperi mi, Arka Sokaklar mı, Kızım dizisi mi çok izlendi? İşte dünün reytingleri.

30 Kasım 2018 Cuma gününün reyting sonuçları belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, Kızım, Şahin Tepesi, Payitaht Abdülhamid gibi iddialı dizilerin ekranlara geldiği Cuma günü reytingleri beklenmeyen bir gelişmeyle sonuçlandı.

30 KASIM 2018 CUMA TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

30 KASIM 2018 CUMA AB REYTİNG SONUÇLAR

FOX ANA HABER İKİ KATEGORİDE BİRİNCİ!

Ana Haber Bültenine yeni bir tarz getiren başarılı gazeteci Fatih Portakal’ın başarısı reytinglere de yansıyor. Hafta içi her akşam 19:00’da ekrana gelen Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Cuma gününe damga vurdu. Gülperi, Arka Sokaklar, Kızım ve iddialı bir çok diziden fazla izlenme oranı elde eden haber bülteni dün total kategorisinde 3. sırada yer alırken, ab ve abc kategorilerinde günü 1. sırada tamamladı.

ARKA SOKAKLAR TOTAL’DE YERİNİ KORUDU!

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın paylaştığı Arka Sokaklar dizisi 498. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta total kategorisinde birinci, ab kategorisinde dördüncü sırada yer alan dizi, dün ekranlara gelen bölümüyle total listesinde yine birinci sırada yer bulurken, ab kategorisinde bir sıra gerileyerek beşinci sırada günü tamamladı.

GÜLPERİ REYTİNGLERİ ARTTIRDI

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı, Tarık Pabuççuoğlu ve Ece Şükan gibi başarılı oyuncuların da eşlik ettiği Gülperi dizisi 12. bölümüyle ekranlardaydı.

Geçtiğimiz hafta; total kategorisinde üçüncü sırada, ab kategorisinde yedinci sırada yer alan dizi, dün yayınlanan bölümüyle tüm kategorilerde yükselmeyi başardı. Gülperi 12. bölümüyle total kategorisinde 2. sırada, ab kategorisinde ise 6. sırada yer aldı.

KIZIM REYTİNGLERDE KAÇINCI SIRADA YER ALDI?

Med Yapım’ın Tv8 için hazırladığı Kızım dizisi dün 11. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizi geçen hafta total’de beşinci sırada, ab’de dördüncü sırada yer almıştı.

Dizi dün ekrana gelen bölümüyle total kategorisinde yerini korumayı başarırken, ab’de bir sıra yükselerek günü üçüncü sırada tamamladı.

ŞAHİN TEPESİ BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Başrolleri Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen ve Aybüke Pusat gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Şahin Tepesi dün 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

İlk bölümüyle beklentilerin altında kalan dizi geçen hafta total kategorisinde 13. sırada, ab kategorisinde ise 15. sırada yer almıştı. İlk bölümüyle atv’ye hayal kırıklığı yaşatan dizi, dün yayınlanan bölümüyle de ilk bölümüne yakın grafik izledi.

Şahin Tepesi 2. bölümüyle total ve ab kategorisinde 12. sırada yer aldı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DÜŞÜŞTE

TRT1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid dün 63. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 62. bölümüyle total kategorisinde sekizinci, ab kategorisinde üçüncü sırada yer alan dizi dün yayınlanan bölümüyle iki kategoride de bir kaç süre düştü.

Payitaht Abdülhamid son bölümüyle total’de 12. sıraya gerilerken, ab kategorisinde de 5. sırada kendine yer buldu.

01-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar