Reyting Sonuçları; 4 Aralık 2018 Salı

Reyting Sonuçları; 4 Aralık 2018 Salı
4 Aralık 2018 Salı reyting sonuçları belli oldu. Kadın mı, EDHO'mu dün en çok izlenen dizi oldu? İşte ayrıntılı reyting analizi ve sonuçları.

4 Aralık Çarşamba günü birbirinden iddialı dizi ve yarışma programı reyting sonuçları için mücadele etti.

Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Mehmetçik Kutlu Zafer ve Ufak Tefek Cinayetler dizileri ve MasterChef Türkiye yarışmasının ekranlara geldiği 4 Aralık Çarşamba reyting sonuçları belli oldu.

4 ARALIK TOTAL REYTİNGLERİ

4 ARALIK AB REYTİNGLERİ

KADIN TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Fox ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi geçen haftalarda Bahar ve Sarp’ın kavuşmasını ekranlara taşımış ve beklenen kavuşma reytinglere olumlu yansımıştı. Dizi geçen haftalarda reytinglerde yakaladığı başarıyı bu hafta da sürdürmeyi başardı.

Dizi total kategorisinde 13.17 izlenme oranı, ab kategorisinde de 11.5 izlenme oranıyla 1. sırada günü tamamladı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İSTİKRARLI GRAFİĞİNİ KORUYOR

Dün atv ekranlarında 118. bölümüyle ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz #fedai etiketiyle seyirci karşısına çıktı. Haftalardır reyting listelerinde ikinci sırada yer alan dizi bu haftada istikrarlı grafiğini korudu. Dizi total kategorisinde 8.95, ab kategorisinde 9.34 izlenme oranıyla günü 2. sırada tamamladı.

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER KAÇINCI SIRADA?

TRT 1’n başarılı dönem dizileri arasında yer alan Mehmetçik Kutlu Zafer yayınlanan 25. bölümüyle yine seyirciyi ekran başına kilitledi. Geçen hafta total kategorisinde 15. sırada yer alan dizi, bu hafta iki sıra yükselerek 13. sırada yer alırken, ab kategorisinde de günü 13. sırada tamamladı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER FİNAL YAPIYOR

Star TV ekranlarının başarılı dizisi Ufak Tefek Cinayetler 45. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizi dün ekranlara gelen dizi total kategorisinde 2.97 izlenme oranıyla 17. sırada yer alırken, ab kategorisinde 4.53 izlenme oranıyla 6. sırada günü tamamladı.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’de dün eleme heyecanı yaşandı. Gelecek hafta final haftasıyla ekranlara gelecek yarışmaya veda eden isim Eslem olurken, program total kategorisinde 8. sırada, ab kategorisinde günü 5. sırada tamamlamayı başardı.

05-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar