Rigas - Galatasaray canlı izle

Rigas - Galatasaray canlı izle
Rigas - Galatasaray canlı izle: Rigas - Galatasaray maçı nereden ve nasıl izlenir? Hangi kanalda olduğu merak edilen mücadelenin yayın linki bu adreste.

Rigas - Galatasaray canlı izle: UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Letonya temsilcisi Rigas takımıyla deplasmanda karşı karşıya geliyor. PAOK maçında güzel bir galibiyet elde eden Sarı-kırmızılılar, ikinci maçı da kayıpsız geçerek yoluna devam istiyor. Rigas - Galatasaray maçı hangi kanalda? Karşılaşma canlı olarak nasıl izlenebilir? Maçı HD kalitesinde nereden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız bu sayfa üzerinden tek tıkla hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Karşılaşmanın canlı yayın sayfasını açmak için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayın.

RIGAS - GALATASARAY CANLI İZLE

Galatasaray'ın Rigas ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi müsabakası Sarı-kırmızılı taraftarlarca heyecanla bekleniyor. Rigas -Galatasaray maçı şifresiz yayınla TRT 1'den canlı olarak ekrana gelecek. Mücadelenin başlama vuruşu TSİ 19:45'te yapılacak. Mücadeleye LNK Sporta Parks ev sahipliği yapacak. Bu maçı izlemeye başlamak için sayfada bulunan bağlantıya tıklayın.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında kendi evinde PAOK'u ağırladı. 48. dakikada rakibin kendi kalesine attığı golle Galatasaray perdeyi açan taraf oldu. Deplasman ekibinde Kobstantellas 67. dakikada skoru dengeye getirdi. 75. dakikada Yunus Akgün ve 90+5. dakikada Icardi'nin golleriyle Galatasaray maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Letonya ekibi Rigas geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Letonya Ligi şampiyonu oldu. Bu sezona UEFA Şampiyonlar Ligi birinci ön eleme turunda başlama şansı elde etti. Bir tur atlamalarına karşın Bodo Glimt'e elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde devam etti. Santa Coloma ve APOEL takımlarını elemeyi başaran Rigas tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi gruplarına kaldı. Turnuvanın ilk haftasında FCSB takımıyla karşılaştılar ve sahadan 4-1 yenik ayrıldılar.

GALATASARAY'IN RIGAS MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray: Günay Güvenç, Ismael Jakobs, Davinson Sanchez, Abdulkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi.

GALATASARAY'IN AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

  • 23 Ekim Çarşamba 17:30 Galatasaray - Elfsborg
  • 7 Kasım Perşembe 20:45 Galatasaray - Tottenham
  • 28 Kasım Perşembe 20:45 AZ Alkmaar - Galatasaray
  • 12 Aralık Perşembe 20:45 Malmö - Galatasaray
  • 21 Ocak Salı 18:30 Galatasaray - Dinamo Kiev
  • 30 Ocak Perşembe 23:00 Ajax - Galatasaray
30-09-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler