Aşk, Evlilik, Boşanma dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Aşk, Evlilik, Boşanma dizi konusu ve oyuncu kadrosu
Now dizisi Aşk, Evlilik, Boşanma konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? İşte dizi hakkında merak edilenler!

NOW TV ekranlarının merakla beklenen yapımları arasında yer alan Aşk, Evlilik, Boşanma, merak uyandırmaya devam ediyor. Yayın tarihi henüz netleşmemiş olan dizinin oyuncu kadrosu ise netlik kazanmaya başladı. İzleyiciler tarafından merak uyandıran bu dizi, hem konusu hem de oyuncuları itibari ile sezonun en ilgi uyandıran yapımları arasında yerini almış durumda.

Aşk, Evlilik, Boşanma Dizisi Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Dram kategorisi altında yayın hayatına başlayacak olan Aşk, Evlilik, Boşanma güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide yer alacak olan Güner karakterine usta oyuncu Bennu Yıldırımlar hayat verecek. Son dönemlerin popüler isimlerinden olan ve daha önce yer aldığı yapımlarda fark yaratan Müjde Uzman ise dizide yer alan Gaye karakterine hayat verecek. Naz karakterini, genç yetenek Melisa Şenolsun canlandıracak. Dizi de Bennu Yıldırımlar’ın partneri olarak usta oyuncu Levent Can yer alacak ve Altan karakterine hayat verecek. Müjde Uzman’ın partneri ve eşi Çınar’ı oynayacak oyuncu ise Serhat Teoman olacak. Dizide yer alan bir diğer karakter ise İnci olacak. İnci, Gaye karakterinin hem komşusu hem de arkadaşı olarak ekranlara gelecek. Bu karakteri ise Ayçin İnci canlandıracak.

Aşk, Evlilik, Boşanma Dizisi Konusu

Karga Seven Pictures tarafından ekranlara getirilecek olan Aşk, Evlilik, Boşanma dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. Kore yapımı olan ve büyük ilgiyle takip edilen Love (Ft. Marriage and Divorce) dizisinin uyarlaması olan yapım, konusuyla da dikkatleri çekmeyi başarıyor. Dizide 3 kız kardeş olan Güner, Gaye ve Naz’ın hayat hikayesi konunun merkezinde yer alacak. Dışarıdan mutlu ve huzurlu bir evlilikleri olduğu düşünülen Gaye ve Çınar’ın evliliklerinde kopan fırtınalar ve beraberinde gelişecek olan hikâye izleyici ile buluşacak. Rahşan Çiğdem İnan tarafından yazılan dizinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi. 

Yeni sezonun, senaryosu ile dikkat çeken dizisi Aşk, Evlilik, Boşanma bir uyarlama olarak kaleme alınacak. Usta oyuncuların da yer aldığı güçlü kadrosu ve konusu sayesinde izleyiciler tarafından şimdiden merak ediliyor. Dizinin sezonun en iyi yapımları arasında olması bekleniyor.

26-09-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar