Russel Crowe ve Antonia Banderas’tan taziye mesajı

Russel Crowe ve Antonia Banderas’tan taziye mesajı
Antonio Banderas paylaşımında : Türk ve Suriye halkıyla dayanışma zamanı . Son birkaç  saattir başlarına gelen trajedi sebebiyle tüm kalbimiz onlarla..” ifadelerini kullandı

Kahramanmaraş - Pazarcık ve Kahramanmaraş -  Elbistan merkezli peşpeşe yaklaşık 9 saat arayla gerçekleşen 7,7 ve 7,8 büyüklüğündeki depremin etkileri sürüyor. Şu ana kadar 4 bine yakın ölümün gerçekleştiği ve ve on binlerce yaralının  olduğu korkunç deprem sadece ülkemizde değil dünyada da yankı buldu.

Russel Crowe ve Antonia Banderas’tan taziye mesajı

Yaşanan deprem afetinin hemen ardından Oscar ödüllü oyuncu Russel Crowe kendi şahsi twitter hesabından yaptığı paylaşımda  ; “ Ah Türkiye...Kalbim…Haberler çok kötü…” diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.  Çanakkale Savaşıyla ilgili çektiği Son Umut filminde Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’a da yer veren Avustralya’lı  usta oyuncu her fırsatta Türkiye sevgisini dile getirmekten geri durmuyor.

Russel Crowe daha önce de yinebir  twitter paylaşımında ;” Ne kadar da büyüleyici ve güzel bir ülke. Türkiye’ye hiç gitmediyseniz gitmek için gerçekten bir plan yapın.” Diyerek ülkemize duyduğu sevgiyi sosyal medyada da herkese duyurmuştu.

Türkiye’deki depreme duyarsız kalmayan isimlerden birisi de dünyaca ünlü İspanyol asıllı oyuncu Antonia Banderas oldu. Antonio Banderas paylaşımında : Türk ve Suriye halkına dayanışma dolu bir kucaklama. Son birkaç  saattir başlarına gelen trajedi sebebiyle tüm kalbimiz onlarla..” ifadelerini kullandı.

Dua Lipa ve Yusuf İslam’da deprem mesajı yayınladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa kendi kişisel İnstagram hesabından Yiğit Turhan’ın paylaşımına yer verdi ve “Türkiye için üzgünüm, Depremden etkilenenlere sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum.” dedi.

Yine Türkiyenin de yakından tanıdığı Rum asıllı İngiliz şarkıcı Yusuf İslam “ Türk ve Suriyelileri vuran bu felaketi gördüğüm için çok üzgünüm. Allah bölgedeki herkese kolaylık ve güvenlik sağlasın. Ölenlerin ruhunu sonsuz huzura kavuştursun. “ dedi.

Dünyaca ünlü isimler duyarsız kalmadı.

Ellen Degerens: “Türkiye ve Suriye'nin yardımınıza ihtiyacı var. Binlerce insan öldü ve daha fazlası hala enkaz altında.”

Evgeny Grinko ; Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve çevre illeri etkileyen depremden dolayı çok üzgünüm. Başınız sağolsun…Yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalbim sizinle.”

George Takei: “Türkiye ve Suriye’de meydana gelen iki güçlü depremin yıkımı ve can kaybı karşısında dilim tutuldu ve harap oldum. Dünya, binlerce kurbana yardım etmek için elinden geleni yapmalıdır…”

Mark Eliyahu: "Kalbim sizinle"

Kaka, Mark Ruffalo, Yngwie Malmsteen ve pek çok ünlü isim deprem ile ilgil paylaşımlarında üzüntülerini dile getirdi.

07-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar