Rüya dizisinin yayın tarihi belli oldu

Rüya dizisinin yayın tarihi belli oldu
Yaz dönemi dizileri arasında yer alan Rüya dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Rüya ne zaman yayınlanacak? Peki Rüya dizisinin konusu nedir? Rüya dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte Rüya dizisi ile ilgili tüm detaylar.

Yaz sezonunun açılmasıyla yeni dizilerde ekranlarda yerlerini almaya başladılar. eni diziler arasında yer alan Rüya ise diğer dizilere göre geç başlamaı tercih ettiler. Peki Rüya dizisi ne zaman başlayacak? İşte Rüya dizisi ile ilgili tüm detaylar bu yazımızda.

Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu'nun palaştığı Rüya dizisi 18 Temmuz Salı günü 20:00'de ilk bölümüyle ilzeyisine merhaba diyecek.

Kalp Atışı yayın tarihi belli oldu mu?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Kalp Atışı ne zaman başlayacak? Kalp Atışı dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Show Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Kalp Atışı dizisi yayın tarihi belli oldu.

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in bulunduğu Kalp Atışı ilk bölümüyle izleyecisine buluşmaya hazırlanıyor. Show Tv'de ekrana gelmesi planlanan Kalp Atışı dizisinini ilk yayın günü belli oldu. 

Show Tv'nin yeni dizisi Kalp Atışı, 29 Haziran Perşembegünü 20:00'de başlayacak. Lise öğrencisi olan Eylül'e yol göstermeye çalışan Ali Asaf ile aralarında ki değerli duygu seyirciyi heyecanlandırmıştı. Ali Asaf'ın, “Aşk yarasının getirdiği delilik aşık bir beynin kanıtıdır. Bense kendimi hep bu delilikten korumaya çalıştım ve onu kaybettim” sözleriyle dikkatleri üstüne çekmişti.

11-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar