Usta Oyuncu Ali Sürmeli'nin Annesi İntihar Etti

Usta Oyuncu Ali Sürmeli'nin Annesi İntihar Etti
Türk Dizi ve Sinema dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Ali Sürmeli’nin annesi 82 yaşındaki Akçe Sürmeli kendini evinde bulunan ağaca asarak intihar etti.

Magazin basını ve sosyal medya bugün şoke edici bir haberle kitlesinin karşısına çıktı. Son dakika haberi olarak internet gazetelerinin yanı sıra haber bültenlerinde de yer alan haber duyan herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. Habere göre Türk dizi ve sinema sektörünün başarılı ve usta oyuncularından biri olan Ali Sürmeli’nin 82 yaşındaki annesi Akçe Sürmeli evinin bahçesindeki ağaca kendisini asarak hayatına son verdi. Tüm medya araçlarında son dakika gelişmesi olarak yer alan haber ünlü oyuncunun sevenlerini ve ailesi ile yakınlarını derinden sarstı. Pek çok seveni ünlü oyuncuya baş sağlığı mesajı yayınlarken ünlü oyuncu Ali Sürmeli’nin de oldukça üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun annesi Akçe Sürmeli’nin yapılacak otopsinin ardından toprağa verileceği belirtilirken polisin olayla ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.

Büyük Acı!

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli bugün belki de hayatının en zor anlarından birini yaşadı. Ünlü oyuncunun 82 yaşındaki annesi Akçe Sürmeli Kocaeli’nin Düzce İlçesine bağlı Esentepe mahallesinde bulunan evinde ağaca asılı bir şekilde ölmüş olarak bulundu. Ünlü oyuncunun annesinin intihar ettiği belirtilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayı haber alan Ali Sürmeli annesinin yaşadığı eve giderken büyük bir acı içinde olduğu görüldü. Ünlü oyuncu Ali Sürmeli annesi Akçe Sürmeli’nin kolon kanseri olduğunu ve yapılan ameliyatların ardından çok acı çektiğini ve bu acılara dayanamadığını belirtti. Evinde bakıcısıyla birlikte yaşayan Akçe Sürmeli’nin sabah saatlerinde evinin bahçesinde bulunan ağaca kendini astığı belirtildi. Olayı, Akçe Sürmeli’nin bakıcısı 112 acil servis hattını arayarak haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ünlü ismin annesinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından Akçe Sürmeli’nin naaşı otopsi yapılması için morga kaldırıldı.

Annem Acıya Dayanamadı!

Öbür taraftan olayı haber alan ünlü oyuncu Ali Sürmeli annesinin yaşadığı yere giderken oldukça üzgün olduğu gözlendi. Ünlü oyuncu annesinin evine geldiğinde yaptığı açıklamada annesinin hastalığına işaret etti. Ali Sürmeli açıklamasında “annem iki yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem yalnız değildi, kardeşlerim hep yanında aynı evde yaşıyorlardı. Annemin evde bakıcısı da vardı. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin annesi Akçe Sürmeli’nin naaşının Cuma günü toprağa verileceği öğrenildi.

08-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar