Sadakatsiz 39. bölüm izle

Sadakatsiz 39. bölüm izle
Sadakatsiz 39. bölüm izle: Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü full bir şekilde izlemek için tüm detaylar bu sayfada yer alıyor.

Sadakatsiz 39. bölüm izle: Sadakatsiz dizisi 17 Kasım Çarşamba akşamı 39. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölüm, dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Son bölüm hangi adresten izlenebilir sorusuna cevap arayan izleyiciler diziyi bu sayfada izleme imkanına sahip. Diziyi full bir şekilde izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Sadakatsiz 39. bölüm izle

MF Yapım ve Med Yapım imzasıyla Kanal D'den ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ate, Burak Sergen, Özge Özdera, Yeliz Kuvancı,  Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Taro Emir Tekin, Alp Akar yer alıyor. Neslihan Yeşilyurt ve Merve Çolak'ın yönetmeni olduğu Sadakatsiz dizisinin senaryosunu Dilara Pamuk kaleme alıyor. Bu akşam ekrana gelecek Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü full ve HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

Sevilen dizinin 17 Kasım Çarşamba akşamı 39. bölümü yayınlanacak. Yine izleyicilerin heyecan içerisinde takip edeceği bir bölüm olacak. Yeni bölümde adeta yer yerinden oynayacak. Asya, en sonunda gerçek aşkı Aras ile yakaladığını düşünürken beklemediği şeyler onu beklemektedir. Bu beklenmedik şeyler Asya'yı büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır.

Aras, Asya'nın hayatına girdiği ilk andan itibaren Volkan'ı fazlasıyla rahatsız eder. Volkan, Asya ve Aras arasındaki ilişkiyi baltalamak için elinden gelen her şeyi yaparken işine fazlasıyla yarayacak bir gerçeğe ulaşır. Hemen Aras'ın geçmişini araştırmaya koyulurken geçmişiyle ilgili bilinmeyen her şeyi öğrenir. Öğrendiği bilgilere göre Aras evlidir. 

Volkan, vakit kaybetmeden Asya'nın karşısına çıkarak büyük bir iştahla Aras ile ilgili tüm gerçekleri açıklar. Volkan ile yaşadıklarından sonra bir kez daha bir erkeğin yalanlarına maruz kalan Asya, hayal kırıklığı ve nefretle dolup taşar. Ancak hislerini kontrol altında tutarak tıpkı Volkan'a yaptığı gibi tüm soğuk kanlılığıyla Aras ile büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Yüzleşmede neler yaşanacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Sadakatsiz dizisinin izleyicileri tarafından fazlasıyla merakla beklenen 39. bölümü bu akşam saat 20.00'da Kanal D'den ekranlara gelecek. Yeni bölümü Canlı TV ile izleyebilirsiniz.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler